Casio predstavlja štiri nove EXILIM fotoaparate

Casio predstavlja štiri nove EXILIM fotoaparate

Casio predstavlja štiri nove EXILIM fotoaparate

Casio Computer CO., Ltd. predstavlja štiri nove modele v EXILIM liniji digitalnih fotoaparatov. Prvi, EXILIM EX-HF100, vsebuje Casiovo zaporedno fotografiranje z visoko hitrostjo, ki zagotavlja, da uporabniki ne zamudijo ključnih trenutkov, poleg tega pa vsebuje veliko povečavo v kompaktnem ohišju. Naslednji trije, EXILIM EX-H15, EX-Z2000 in EX-Z550 vsi vsebujejo Casiovo funkcijo Dynamic Photo, ki omogoča uporabnikom da dele fotografije izrežejo in jih prilepijo na animacije.

Vodilna modela, EX-HF100 in EX-FH15, sta fotoaparata z 10-kratno povečavo in medtem ko se EX-FH100 najbolj izkaže z neprekosljivim zaporednim fotografiranjem, ostali trije vsebujejo tehnologijo hitrega procesiranja fotografij – ne samo za izboljšanje kvalitete fotografij, ki je bila vedno ključni element kvalitete fotoaparata, ampak tudi za popolnoma nov način uživanja v fotografiranju.

HIGH SPEED EXILIM EX-FH100
Model s senzorjem z 10.1 milijona efektivnih slikovnih točk se ponaša s 24mm širokokotnim objetkivom z 10x optično povečavo v kompaktnem ohišju, ki omogoča enostavno prenašanje kamorkoli. Uporabnikom ponuja največjo hitrost zaporednega fotografiranja s 40 slikami na sekundo (največja velikost 9.0 milijona slikovnih točk in največja kapaciteta 30 fotografij), ki se sedaj zahvaljujoč veliki povečavi uporablja tudi za oddaljene objekte. Omogoča pa tudi snemanje video do neverjetnih 1,000 slik na sekundo, ki ujame gibanje ki je prehitro, da bi ga zaznalo človeško oko.


EX-FH100

EX-FH100 omogoča fotografiranje z veliko hitrostjo tako naprednim uporabnikom, kot tudi začetnikom. Opremljen je z obročem za izbiro načina delovanja, ki omogoča ročno zaporedno fotografiranje obenem pa ima tudi način za enostavno zaporedno fotografiranje, način, ki izbere najprimernejšo število zaporednih posnetkov glede na izbiro scene. S tem modelom je Casio dosegel fotografije visoke kvalitete z malo šuma v temnejših prostorih v notranjosti, z uporabo CMOS senzorja visoke občutljivosti.


EX-FH100

EXILIM EX-H15 / EX-Z2000 / EX-Z550
Vsi trije modeli imajo senzor s 14.1 milijona efektivnih točk in visoko zmogljivostjo, ki jo omogoča na novo razvit Casiov EXILIM Engine 5.0. Velik napredek je bil dosežen pri funkciji Dynamic Photo, ki omogoča uporabnikom da izrežejo slike premikajočega se subjekta in jih prilepijo na druge fotografije, ki delujejo kot ozadje. S temi zmogljivimi fotoaparati pa se lahko video posnetki ne le kombinirajo s fotografijami pač pa tudi z drugimi video posnetki. Poleg povečanja zabave pri ustvarjanju fotografij, pa ti fotoaparati omogočajo tudi zabavno deljenje fotografij – nalaganje na YouTube ali na spletne dnevnike je s priloženo programsko opremo enostavno.


EX-H15

Vsi trije modeli imajo način Premium Auto, ki je povsem nov, popolnoma samodejen način, ki omogoča uporabnikom, da brez dodatnih nastavitev izdelajo najlepše fotografije. Ta način samodejno nastavi optimalno kvaliteto fotografije saj način ostrenja in tip scene določi samodejno, pa naj gre za nočno sceno, osvetlitev od zadaj ali sončni zahod. Fotografije procesira glede na detajle v okvirju, na primer, z različnimi popravki za osebo in ozadje. Poleg tega ima vodilni model, EX-H15 10-kratno optično povečavo.

Fotoaparati bodo na voljo v pomladi 2010.


EX-H15


EX-Z2000


EX-Z550


EX-Z550

Komentarji
matejm1994 (@matejm1994) 24. januar 2010 20:27
Čeprav vem da se fotoaparatov ne gleda po lepoti, naj povem da je prvi zelo lep.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati