Novi, superelegantni IXUS 130 i IXUS 105

Novi, superelegantni IXUS 130 i IXUS 105

Novi, superelegantni IXUS 130 i IXUS 105

Dva najnovija modela u Canonovoj legendarnoj liniji IXUS – IXUS 130 i IXUS 105 – nude nenadmašnu kombinaciju atraktivnih, inovativnih značajki i lijepog, elegantnog dizajna. Tanak, elegantan IXUS 130 najtanji je model u liniji IXUS ikad predstavljen – na najširem dijelu širina mu je svega 17,8 mm. Dostupna u četiri privlačne boje, oba su modela ultramoderna i ultraprijenosna te vam omogućuju ovjekovječivanje trenutka ma gdje se nalazili.

Jednostavne, atraktivne značajke
IXUS 130 i IXUS 105 ne samo da izgledaju kao supermodeli, već su i prepuni brojnih značajki jednostavnih za korištenje koje pojednostavljuju snimanje željenog prizora.  Oba se modela odlikuju 28-milimetarskim širokokutnim objektivom sa zumom od 4x, uz koji će svi stati u kadar, a moći ćete i zumirati prizor radi snimanja krupnih planova. Canonova tehnologija prepoznavanja lica jamči da će svatko izgledati najbolje što može. IXUS 130 nudi i zabavne, inventivne načine snimanja savršene slike – kada ste spremni, dovoljno je nasmiješiti se ili namignuti da biste "pritisnuli" okidač.

Zadivljujuće snimke jednim pritiskom na gumb
Oba se modela odlikuju nizom pametnih, jednostavnih značajki koje omogućuju snimanje spektakularnih slika bez komplikacija. Način rada Smart Auto s tehnologijom prepoznavanja prizora automatski odabire postavke za osamnaest različitih prizora na modelu IXUS 105, odnosno 22 prizora na modelu IXUS 130 te tako jamči izvrsne rezultate u najraznovrsnijim uvjetima snimanja. U nove je fotoaparate ugrađen i optički stabilizator slike te tehnologija prepoznavanja pokreta, koja kompenzira učinak potresanja fotoaparata i kretanja objekta te tako omogućuje snimanje kristalno jasnih fotografija.  
 

Svjetlo, kamera, akcija!
Oba modela nude način rada za snimanje filmova te tako uz fotografije omogućuju i snimanje dojmljivih pokretnih slika. Funkcija prijenosa na YouTube ugrađena u priloženu programsku opremu olakšava razmjenu videozapisa putem interneta, a IXUS 130 nudi i snimanje u HD kvaliteti. U tako snimljenim materijalima možete s prijateljima uživati na HD televizorima. Bilo da želite zabilježiti čaroliju s koncerta ili pak s prijateljima putem interneta podijeliti doživljaje s putovanja, neće vam promaknuti nijedan trenutak.
 

IXUS 130 – najvažnije značajke:
• ultratanki metalni IXUS
• razlučivost od 14,1 megapiksela
• 28-milimetarski širokokutni objektiv sa zumom od 4x i optičkim stabilizatorom slike
• 6,9-centimetarski (2,7-inčni) LCD zaslon PureColor II G
• način rada Smart Auto, tehnologija prepoznavanja lica, savjeti
• HD filmovi, HDMI

IXUS 105 – najvažnije značajke:
• tanki IXUS s razlučivošću od 12,1 megapiksela
• 28-milimetarski širokokutni objektiv sa zumom od 4x i optičkim stabilizatorom slike
• 6,8-centimetarski (2,7-inčni) LCD zaslon PureColor II
• način rada Smart Auto, značajka Smart Flash Exposure
• tehnologija prepoznavanja lica, značajka samookidanja pri pojavi novog lica, automatsko uklanjanje efekta crvenih očiju

 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati