Olympus posodobil firwmare

Olympus posodobil firwmare

Olympus posodobil firwmare

Olympus bo s posodobitvijo strojne programske opreme izboljšal delovanje inovativnih fotoaparatov PEN. Posodobitev prinaša hitrejše delovanje samodejnega ostrenja pri fotografiranju in videosnemanju z vsemi modeli PEN.

Najnovejša različica strojne programske opreme bo na Olympusovih spletnih straneh na voljo od 22. aprila 2010.

Uporabnikom je s posodobitvijo strojne programske opreme na voljo hitrejše samodejno ostrenje pri vseh fotoaparatih Olympus PEN: E-P1, E-P2 in E-PL1. Pri E-P1 in E-P2 posodobitev izboljša tudi sledilno samodejno ostrenje pri video snemanju, ki s tem postane tako hitro in natančno kot pri novem E-PL1. Tako lahko na vseh treh fotoaparatih polno izkoristimo možnosti novih Olympusovih objektivov »MSC« (angl.: »Movie and Still Compatible«) za fotografiranje in videosnemanje s hitrim, učinkovitim in tihim samodejnim ostrenjem -  M. ZUIKO DIGITAL ED 14-150 mm 1:4.0-5.6 in M. ZUIKO DIGITAL ED 9-18 mm 1:4.0-5.6.

Posodobitev E-P1 in E-P2 omogoča tudi prikaz menija in posnetkov na LCD ob hkrati nameščenem elektronskem iskalu VF-2.

Olympus PEN firmware

Navodila za prenos in namestitev
Olympus priporoča sočasno posodobitev fotoaparatov in objektivov. Za posodobitev je potrebno s spleta prenesti programsko opremo za posodabljanje, jo namestiti na računalnik, povezati fotoaparat z računalnikom prek USB in slediti nadaljnjim navodilom, ki se izpišejo na zaslonu.

Programska oprema za posodabljanje je na voljo na:
www.olympus.si/consumer/208_7226.htm

 

Komentarji
Stane Crnjak (@staneC) 15. april 2010 19:59
To smo čakali.
Peter Bernik (@Noob) 15. april 2010 22:40
Ko pa ni bilo pa niste pogrešali, ker itak fotkate iz pasu street, bla bla
Stane Crnjak (@staneC) 16. april 2010 10:31
seveda si vsak želi hitrejši AF, ampak ni da bi zaradi tega dramo delal. Če bo, OK, če ne, bo enako kot do sedaj. Vrlo odlično.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.