Olympus predstavil Viewer 2

Olympus predstavil Viewer 2

Olympus predstavil Viewer 2

Olympus bo predstavil novo programsko opremo za obdelavo in razvrščanje fotografij ter videoposnetkov in razvijanje RAW - Olympus Viewer 2. Programska oprema bo nasledila Olympus Master 2 in Olympus Studio 2.

Med njenimi odlikami so umetniški filtri, ki jih lahko uporabimo pri razvijanju posnetkov RAW, in boljša združljivost z različnimi operacijskimi sistemi. Uporabniki fotoaparatov E-sistema in PEN si jo bodo lahko brezplačno prenesli z Olympusovih spletnih strani od prve polovice maja 2010.

Olympus Viewer 2 prinaša popoln izbor orodij za obdelavo slike in urejanje posnetkov. Poleg učinkovitih funkcij programa Olympus Studio 2, npr. svetlobnega panoja in e-Portreta, so uporabnikom PEN ob razvijanju posnetkov RAW na voljo tudi vsi umetniški filtri, ki jih ima njihov fotoaparat. Nova programska oprema s funkcijami za obdelavo, izbiro, razvrščanje in razvijanje datotek RAW idealno dopolnjuje programsko opremo [ib], priloženo inovativnemu E-PL1. Olympus Viewer 2 je združljiv z najnovejšimi operacijskimi sistemi, vključno z Windows 7 in Mac OS X Snow Leopard.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati