Hej poglej, tuje novice!

Hej poglej, tuje novice!

Žal na portalu Slo-Foto.net mnogokrat ne dobimo sporočil za javnost v slovenskem jeziku, ki bi jih sicer z veseljem objavili. Razlogov za to je več. Ali v Sloveniji nimamo zastopništva, ali je prevajanje predrago, ali pa nekatera podjetja žal še ne razumejo kako pomembno je obveščati o novitetah. Da naši obiskovalci ne bi bili prikrajšani za kakšno pomembno novico, ki ni sicer prevedena v naš jezik, smo na portalu poskrbeli tudi za to!


Ob sami prenovi smo se odločili, da bomo kar se da redno objavljali tudi sporočila za javnost oziroma novice v angleškem jeziku. Prebirate jih lahko z zamenjavo jezikovnega vmesnika strani (izbira "en" v desnem kotu portala). Vendar boste morali ponovno spremeniti vmesnik, če boste želeli slovensko različico strani.

Od sedaj naprej imate možnost, da si med zavihki na prvi strani, izberete Tuje novice. Tako se vam bodo prikazala zadnja sporočila za javnost v angleškem jeziku.

 

Upamo, da vam bo ta majhna noviteta olajšala dostop do tujih novic. Mi pa se bomo še naprej trudili, da bomo novice v angleškem jeziku kar se da ažurno objavljali.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati