Apple Aperture 3 podpira tudi fotoaparate PEN

Apple Aperture 3 podpira tudi fotoaparate PEN

Apple Aperture 3 podpira tudi fotoaparate PEN

Posodobitev Applove programske opreme Aperture 3 in iPhoto omogoča uporabnikom PEN-a, ki delajo z računalniki Apple MAC, še ustvarjalnejšo obdelavo svojih fotografij

To je posodobitev, na katero so uporabniki PEN-a čakali - z njo lahko sedaj razvijajo posnetke RAW tudi z Aperture 3, enim prevladujočih programov na trgu za obdelavo digitalnih posnetkov. S tem se odpirajo številne nove možnosti ustvarjalnega fotografiranja in dela s posnetki, saj posodobitev še dodatno izboljša zmogljivost inovativnih fotoaparatov E-P1 in E-P2.

Applova programska oprema Aperture 3 podpira številne formate RAW, med drugim tudi DNG, in tudi ostale fotografske formate, npr. JPEG. Zato lahko uporabniki z njo na najrazličnejše načine izboljšajo svoje posnetke, od retuširanja do povečevanja ostrine. Najnovejša posodobitev prinaša tudi nove možnosti razvrščanja posnetkov v knjižnice in tiskanja profesionalno oblikovanih fotoalbumov. Pri tem je posnetke mogoče uvoziti neposredno z E-P1, E-P2 ali zunanjih pomnilnikov.

Apple Aperture 3

Posodobitev Aperture 3/iPhoto za Apple MAC je na voljo na Applovi spletni strani:
http://support.apple.com/kb/DL1007

Posodobitev 3.2 programske opreme Aperture 3/iPhoto pa med drugim prinaša podporo formatov RAW Olympusovih fotoaparatov D-SLR, npr. Olympus E-450, Olympus E-600 in Olympus E-620:
http://support.apple.com/kb/DL1035

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati