Canonov prenosni bralnik imageFORMULA P-150M za uporabnike računalnikov Mac

Canonov prenosni bralnik imageFORMULA P-150M za uporabnike računalnikov Mac

Canonov prenosni bralnik imageFORMULA P-150M za uporabnike računalnikov Mac

Canon Europe je naraščajočemu številu uporabnikov računalnikov Apple Macintosh ponudil elegantni in hitri prenosni optični bralnik imageFORMULA P-150M.

Po predstavitvi nagrajenega bralnika imageFORMULA P-150 novembra 2009 je na voljo nova različica z integrirano zmogljivo programsko opremo, namenjeno posebej za sisteme Mac.

imageFORMULA P-150M ponuja prilagodljivo platformo s podporo za različne operacijske sisteme, tudi Windows in Linux**. Edinstvena vgrajena programska rešitev CaptureOnTouch Lite ponuja tudi funkcijo „priklopi in skeniraj“ brez potrebe po nameščanju dodatnih programov ali gonilnikov.

Medtem ko ga odlikuje vrsta lastnosti priljubljenega bralnika imageFORMULA P-150 - vključno s črnim svetlečim videzom, kompaktno obliko in USB-napajanjem - pa P-150M ponuja prilagodljivost skeniranja v okoljih Mac. Idealen je predvsem za ustvarjalne gospodarske dejavnosti, tržnike in izobraževalne ustanove, poleg tega pa se izkaže tudi v poslovnih in domačih pisarniških okoljih.

Canon imageFORMULA P-150M

Skenira lahko s hitrostjo 15 strani na minuto ter tako uporabnikom Macov ponuja izjemno storilnost na katerikoli lokaciji - v pisarni, na terenu ali doma.
Sean Suematsu, direktor za rešitve skeniranja dokumentov v Canonu Europe, je ob tem dejal: „Od začetka prodaje bralnika imageFORMULA P-150 smo zaznali veliko povpraševanje po podobni napravi znotraj skupnosti uporabnikov Macov, zato zdaj z veseljem predstavljamo osebni bralnik P-150M, ki je izdelan posebej za njihov trg.“

„Gre za enega najmanjših in najhitrejših obojestranskih bralnikov formata A4, namenjenega poslovnežem, ki pogosto obiskujejo svoje stranke - na primer arhitektom, tržnikom ali oblikovalcem - in ki dokumente sproti pošiljajo v pisarno. Canonova tehnična ekipa je ustvarila enega najhitrejših in najlažjih izdelkov v svojem razredu, ki je poleg tega tudi privlačen, kar je za stilsko zahtevne uporabnike Applovih Macov dodatna prednost.“

Uporabnikom prijazna programska rešitev CaptureOnTouch omogoča enostavno skeniranje s prednastavljenimi opravili, med drugim tudi neposredno v aplikacijo iPhoto. S sinhronizacijo iPhota in iTunesov lahko uporabniki slike enostavno prenesejo v iPhone ali iPod in jih imajo vedno s seboj.

Uporabnikom je v postopku namestitve na voljo možnost namestitve programske opreme za upravljanje podatkov v oblaku Evernote in nastavitev gumba „Skeniranje v Evernote“ v CaptureOnTouch uporabniškem vmesniku. Z enim samim klikom je tako mogoče naložiti in deliti informacije na kateremkoli računalniku, povezanem v splet.

Canon imageFORMULA P-150M

P-150M je priložen tudi programski paket BizCard Reader in PageManager za enostavno in izboljšano izpolnjevanje, upravljanje in pridobivanje informacij o poslovnih stikih in digitalnih dokumentih.

imageFORMULA P-150M bo v Evropi na voljo od srede junija 2010. Obstoječim uporabnikom bralnika imageFORMULA P-150 pa je na servisnih straneh Canona na voljo gonilnik za Mac.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati