Canonov bralnik ScanFront 300

Canonov bralnik ScanFront 300

Canonov bralnik ScanFront 300

Canon Europe je predstavil ScanFront 300 in ScanFront 300P, mrežna optična bralnika namenjena skeniranju in varnemu pošiljanju dokumentov na različne destinacije.

Gre za naslednika izjemno uspešnih mrežnih bralnikov ScanFront 220 in 220P, s tem da imata nova modela povečano hitrost skeniranja do 30 strani na minuto v črno-beli tehniki in 25 strani na minuto v barvni. Imata tudi dodatne funkcionalnosti, ki ustrezajo vse večjemu povpraševanju po mrežnih bralnikih v pisarnah, delovnih skupinah in okoljih, kjer se posluje neposredno s strankami*.

Zaradi svoje privlačne in ergonomske oblike sta ScanFront 300 in 300P idealni napravi za namestitev v prodajna okolja ali recepcije, kjer sta na očeh javnosti. V kompaktnem ohišju je vgrajen velik intuitiven barvni zaslon velikosti 21 cm občutljiv na dotik, ki omogoča hitro in intuitivno upravljanje prek menijev, nastavljivi gumbi pa omogočajo natančno določanje distribucije datotek. Oba modela imata napredne možnosti mrežnega skeniranja, datoteke namreč lahko pošiljata prek e-pošte, na FTP, v mape v skupni rabi, USB-naprave, fakse in tiskalnike.

IT administratorji bralnika upravljajo prek spletnega brskalnika od koderkoli. Novo orodje ScanFront Administration poleg tega omogoča hkratno nadgradnjo več naprav, nameščenih v različnih pisarnah in oddelkih, s čemer znižuje stroške vzdrževanja in prihrani za to potreben čas.

Sean Suematsu, direktor za rešitve dokumentnega skeniranja v Canonu Europe, je ob tem dejal: „ScanFront 300 in 300P bosta še bolj poenostavila uvajanje rešitev upravljanja dokumentov v poslovna okolja. Poenostavljanje procesov je v sodobni pisarni vse bolj pomembno, zato da lahko zaposleni informacije učinkoviteje delijo, shranjujejo in do njih dostopajo.“

„Nova bralnika ScanFront nudita podporo različnim procesom in delovnim tokovom tako znotraj korporativnih delovnih okolij pri skeniranju dokumentov, v bankah za varno obdelavo plačil, ali v trgovskih okoljih pri obdelavi naročil strank,“ je še dodal.

Standardni model ScanFront 300 ponuja individualno identifikacijo uporabnikov, profesionalni model ScanFront 300P pa ima tudi identifikacijo s prstnimi odtisi. Poleg tega uporablja tudi ultrazvočno tipalo zajemanja dokumentov, ki preprečuje, da bi skeniral dvojne liste. Oba modela imata prilagodljive gumbe, katerim je mogoče dodeliti različna opravila in bližnjice do pogosto uporabljanih funkcij.

Zaradi sposobnosti skeniranja širokega nabora papirnatih medijev in različnih možnosti pošiljanja sta primerna za delovno intenzivna poslovna okolja, pa tudi za občasno skeniranje dokumentov. Zaradi možnosti pošiljanja metapodatkov z vsakim skeniranim dokumentom je datoteke mogoče enostavno integrirati v sisteme upravljanja vsebin in s tem zmanjšati stroške.

Oba bralnika ustrezata standardu Energy Star in direktivi RoHS, poleg tega pa samodejno zaznavata barve, popravljata usmerjenost besedil, skenirata prepognjene liste in pa tudi liste dolge do 1.000 mm.

ScanFront 300 in 300P bosta v Evropi na voljo od avgusta 2010.
*Infosource (Digest Report April 2010) napoveduje, da bo leta 2014 prek 13% vseh bralnikov v Evropi in na Bližnjem vzhodu mrežnih, skupna letna rast pa naj bi dosegla 38% (2010-2014).

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati