Fotografska delavnica Dean Zulich Photography

Fotografska delavnica Dean Zulich Photography

Fotografska delavnica Dean Zulich Photography

Dean Zulich Photography, Datacolor, Manfrotto distribution in PhotoArt.Si Multimedijska produkcija, organizirajo fotografsko delavnico, ki bo potekla v petek 10. in soboto 11. septembra 2010 v prostorih  PhotoArt.Si in na terenu v okolici Ljubljane.

POTEK DELAVNICE
Delavnica bo potekala v deveh fazah. V prvi fazi, ki bo potekala na terenu, bomo fotografirali fotomodele s studijskimi flashi in ostalo opremo. V drugi fazi bomo obdelovali posnete fotogafije (post – produkcija), ki bo vseboval demostracijo celotnega postopka (Display Calibration), in tudi osnove color management-a. Delavnica se bo zaključila z izborom naboljših fotografij, katerih avtorji bodo dobili nagrade naših sponzorejv.
Predavanje bo potekalo v angleškem in srbohrvaškem jeziku.

OPREMA
S seboj prinesite zrcalno refleksni fotoaparat ali CF spominsko kartico ter prenosni računalnik z naloženim programom Photoshop CS. Omenjena oprema ni obvezna.

MENTOR
Dean Zulich je profesionalni fotograf, ki se ukvarja z modo in komercialno fotografijo ter fotografiranjem slavnostnih oseb kot so Joss Stone, Ricki Lake, Seattle Seahawks in fotomodelov modne hiše Victoria Secret's (Alessandra Ambrosio, Marissa Miller in Miranda Kerr, Will.I.Am iz Black Eyed Peas in druge).

Njegove fotografije so objavljene v Marie Claire, The New York Times, Seattle Magazine, Seattle Times, ReFoto, MAXI magazine, Redefine, JPG Magazine, The Stranger, BHF Style, Profi foto, American photo on campus in v mnogih drugih revijah.

Dean Zulich je poreklom iz BiH, od leta 1995 živi in dela v Seattleu in Washingtonu. Marca 2007 je dobil častno diplomo na Art Institute of Seattle Photography. Takrat je njegova kariera doživela nagli vzpon. Leta 2006, 2007 in 2008 je bil finalist na tekmovanju Digital Photo Pro Magazine Emerging Pro. Sodeloval je tudi v televizijskem šovu The Shot photography reality show on the Vh1 channel. Maja 2008 je bil sprejet na Art Institute Alumni Hall of Fame.

Dean Zulich je organiziral delavnice Seattle, Atlanta., Knoxville, Fayetteville in sedaj je na voljo tudi pri nas.

ZA VEČ INFORMACIJ IN PRIJAVO NA DELAVNICO
Prijavite se lahko preko e-maila [email protected] ali pokličete od 9:00 do 18:00 na tel: +386 31 416 799 www.deanzulich.com, www.photoart.si/workshop,

Sponzori: www.datacolor.com, www.manfroto.com, www.photoart.si, www.web-dizajn.si

Medijski sponzor: www.slo-foto.net

Komentarji
Uroš Uršej (@Lucifix) 17. avgust 2010 13:58
Tisti, ki še ne veste, Dean je tudi član tega portalahttps://www.slo-foto.net/portfolio/dee/photos/
Peter Atanackov (@Geo) 17. avgust 2010 14:34
kolko bo pa cena?
Uroš Uršej (@Lucifix) 17. avgust 2010 14:40
Kot mi je znano je cena delavnice 200€.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati