Canon predstavil novo serijo tiskalnikov PIXMA

Canon predstavil novo serijo tiskalnikov PIXMA

Canon predstavil novo serijo tiskalnikov PIXMA

Canon je predstavil naslednike tiskalnikov serije PIXMA, ki se lahko pohvalijo s svojim atraktivnim videzom: PIXMA MG8150, PIXMA MG6150 in PIXMA MP495.

Sporočilo za javnost

LONDON, 24. 8. 2010 – Canon je predstavil serijo tiskalnikov PIXMA naslednje generacije, ki jo sestavljajo modeli izjemno elegantnega in sofisticiranega videza z večjim naborom funkcij in programske opreme. V novi seriji so modeli za različne uporabnike – od začetnikov do zahtevnih uporabnikov – katerih napredne funkcije  omogočajo visokokakovostno tiskanje.

V novi seriji PIXMA so eni najbolj izvirnih tiskalnikov na trgu, ki s sijajnim stilsko oblikovanim črnim ohišjem še posebej izstopajo. Z novim sistemom Intelligent Touch System, funkcijo Full HD Movie Print in neposrednim dostopom do Flickra s programsko opremo Easy-PhotoPrint EX povečujejo ustvarjalnost in omogočajo neverjetne rezultate. PIXME znajo vse z edinstvenim stilom.

Ustvarjalnost na dosegu prstov
Na samem vrhu serije sta modela PIXMA MG8150 in PIXMA MG6150 – napredna večfunkcijska tiskalnika, ki združujeta izredno oblikovanje s preprosto uporabo. Sijajno črno ohišje elegantno poživi vsak prostor, oba modela pa krasi velik zaslon TFT in osrednja nadzorna plošča, ki uporabnika vodi po korakih skozi enostaven vmesnik, temelječ na novem Canonovem sistemu Intelligent Touch.

Vsi modeli nove serije PIXMA imajo edinstveno funkcijo Full HD Movie Print, ki s pomočjo programske opreme omogoča tiskanje najboljših trenutkov s filmov Full HD,  posnetih s Canonovimi zrcalno-refleksnimi fotoaparati, in HD-filmov, posnetih s Canonovimi kompaktnimi fotoaparati. Metoda odstranjevanja slikovnih napak Movie Frame Enhancements zagotavlja visoko kakovost izpisov z analiziranjem posnetka pred in po izbrani sliki.

Storitev CREATIVE PARK PREMIUM omogoča uporabnikom originalnih Canonovih črnil dostop do ekskluzivnih vsebin slavnih mednarodnih umetnikov. Te vsebine je mogoče uporabljati za oblikovanje in tiskanje albumov, koledarjev in drugih ustvarjalnih projektov.

Canonova za uporabo enostavna programska oprema Easy-PhotoPrint EX je na voljo pri vseh napravah PIXMA, uporabnike pa spodbuja k bolj ustvarjalnemu tiskanju priljubljenih fotografij. Poleg možnosti tiskanja fotografij, koledarjev in albumov iz lastne zbirke fotografij omogoča tudi dostop do spletne strani za izmenjavo fotografij Flickr, kjer lahko uporabniki izbirajo med prosto dostopnimi fotografijami.

Brezžično povezovanje
Poleg izvrstnega videza, preproste uporabe in inovativnih funkcij tiskalnike PIXMA odlikuje tudi integrirana brezžična povezljivost. Na voljo je na izbranih modelih, vključno z modelom PIXMA MP495, omogoča pa tiskanje z različnih naprav Wi-Fi, ne samo z osebnega računalnika. Poleg tiskanja z namiznega ali prenosnega računalnika nove PIXME omogočajo tiskanje z naprav, kot so iPhone, z Androidom opremljeni telefoni ali igralna konzola PlayStation 3.

Dva koraka oddaljeni od izvrstnih fotografij
Nove naprave so bile razvite z upoštevanjem uporabnikov, zato so preproste za uporabo. Sistem Quick Operation ponuja nezapleteno upravljanje, tako da lahko uporabnik običajne naloge in najpogosteje uporabljane funkcije opravi v manj korakih. Čas do začetka izpisovanja se je tako močno skrajšal, uporabniki pa lahko fotografijo s pomnilniške kartice natisnejo v le dveh korakih.

Prvovrstnost PIXME – združitev dediščine in inovacij
Poleg izvrstnega videza, preproste uporabe in funkcionalnosti tiskalnike PIXMA odlikujejo vodilne tehnologije, po katerih je znana blagovna znamka PIXMA. Vsak model ima Canonovo edinstveno tehnologijo tiskalnih glav FINE (Full-Photolithography Inkjet Noozle Engineering). Ta na določenih modelih zagotavlja kapljice črnila velikosti 1 pikolitra, s katerimi je mogoče dosegati najvišjo kakovost izpisov ob kar najhitrejšem tiskanju.

Poleg inovativnih tehnologij je na vsakem modelu mogoče najti nabor ustaljenih funkcij PIXMA, kar zagotavlja enostavnost in funkcionalnost, ki jo uporabniki poznajo. Nove naprave s tem ohranjajo preprostost, odvisno od modela pa so uporabnikom na voljo tehnologije Quick Start, Direct Disc Print, Auto-Duplex, samodejno odpiranje odložišč ter odpravljanje napak na skeniranih dokumentih.
 

Komentarji
Uroš Miklavčič (@Ulrich) 25. avgust 2010 15:33
Nova serija izgeda odlično. Jaz sem do sedaj zelo zadovoljen s Canoni (PIXMA MP520). Imel sem izkušnje s HP-ji, ki so, kar se mene tiče, navaden krž napram Canonu. Ne toliko po HW strani kot po SW strani, ker so HP-jevi gonilniki naravnost brezupni. Moja 2¢.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati