Canonova ploska bralna enota Flatbed Scanner Unit 101

Canonova ploska bralna enota Flatbed Scanner Unit 101

Canonova ploska bralna enota Flatbed Scanner Unit 101

Canon Europe je predstavil plosko bralno enoto Flatbed Scanner Unit 101, ki se z bralniki imageFORMULA poveže prek USB priključka in omogoča kopiranje dokumentov različnih oblik.

Sporočilo za javnost

LONDON, 31. 8. 2010 – Canon Europe je obogatil nabor dokumentnih bralnikov imageFORMULA z dodatno plosko bralno enoto Flatbed Scanner Unit 101, ki povečuje možnosti skeniranja dokumentov v podjetjih. Bralna enota se z bralniki imageFORMULA poveže prek priključka USB in tako uporabnikom omogoča kopiranje dokumentov različnih oblik, ki jih sicer v bralniku z avtomatskim podajalnikom papirja ne bi mogli.

Med njene glavne lastnosti sodi skeniranje dokumentov velikosti do 216 x 356 mm z ločljivostjo 1200 točk, zaradi česar je najbolj primerna rešitev za pisarniška okolja, v katerih se skenirajo različne vrste dokumentov in spetih materialov. Bralna enota Flatbed Scanner Unit 101 je primerna tudi za skeniranje manjših površin na dokumentih (od velikosti A5), s čimer pospešuje obdelavo dokumentov in prihrani čas.

Interoperabilnost z različnimi Canonovimi bralniki pomeni, da je skeniranje večjih količin dokumentov prek samodejnega podajalnika in ploskega bralnika nezahtevno in enkratno opravilo. Ta možnost omogoča tudi shranjevanje slik v eno samo datoteko, ne glede na njihov izvor.

Ploska bralna enota Flatbed Scanner Unit 101 je bila zasnovana glede na priporočila uporabnikov, zato skenira dokumente od roba do roba, kar poenostavlja obdelavo večje količine dokumentov. Zaradi lahke in kompaktne zasnove je primerna tudi za prenašanje med oddelki, v katerih se uporabljajo Canonovi bralniki imageFORMULA, po uporabi pa jo je enostavno tudi pospraviti.

»Canon se vedno trudi upoštevati spreminjajoče se potrebe svojih strank,« je dejal Sean Suematsu, direktor za rešitve skeniranja v Canonu Europe. »Mnoge organizacije so prednosti skeniranja in elektronske obdelave dokumentov preselile iz podpornih pisarn v vsakodnevno pisarniško rabo. Prav v teh okoljih uporabniki redno skenirajo različne tipe gradiv, od knjig in člankov do potnih listov in občutljivejših dokumentov, ki niso primerni za bralnike s samodejnimi podajalniki. Ploska bralna enota omogoča bolj raznoliko skeniranje s sistemom združevanja slik, ki ga ponuja obstoječ nabor naprav imageFORMULA.«

S hitrostjo skeniranja manj kot tri sekunde na stran so ti bralniki 50 odstotkov bolj zmogljivi kot primerljive naprave tekmecev.

Dvižni pokrov omogoča hitro namestitev dokumentov, tipalo svetlobe pa ponuja možnost skeniranja v odprtem načinu. S tem je ohranjena enaka kakovost slik kot pri zaprtem pokrovu. Druge lastnosti bralnika, podedovane od Canonove serije DR, so še samodejno zaznavanje barv, funkcija samodejnega prilagajanja velikosti, poravnavanje dokumentov in prepoznavanje usmerjenosti besedila.

Flatbed Scanner Unit 101 je v Evropi že na voljo. Naprava je združljiva z bralniki imageFORMULA DR-2010C, DR-2510C, DR-3010C, DR-4010C, DR-6010C, DR-7550C in DR-9050C.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati