Olympus predstavil objektiv M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/4-5.6

Olympus predstavil objektiv M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/4-5.6

Olympus predstavil objektiv M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/4-5.6

Olympus je predstavil nov tele objektiv kratkega do srednjega dosega M.Zuiko Digital ED 40-150mm f/4-5.6.

Sporočilo za javnost


31. avgust 2010 – Le nekaj tednov po prejemu prestižnega priznanja za ED objektiv serije M. ZUIKO DIGITAL je Olympus dodal sistemu Mikro ŠtiriTretjine nov izvrsten objektiv za fotoaparate PEN. Novi telefoto objektiv kratkega do srednjega dosega M. ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm 1:4.0-5.6 (80-300 mm) je opremljen s skoraj neslišno tehnologijo samodejnega ostrenja, zaradi katere so objektivi

M. ZUIKO DIGITAL ED idealni za HD video snemanje. Novi objektiv bo na voljo v srebrni in črni barvi od konca oktobra 2010.

Novi M. ZUIKO DIGITAL ED 40-150 mm ni le skoraj neslišen, temveč tudi lahek, kompakten in omogoča izjemno hitro ostrenje, zato je najprimernejši za fotografiranje portretov in drugih srednje oddaljenih motivov. Njegovo izjemno hitrost, tekoče in tiho delovanje omogoča ostrilni mehanizem na zadnji strani objektiva, ki ga sestavljata le dve leči. Zaradi te novosti lahko z novim objektivom snemamo HD videe z odličnim zvokom brez brnenja, ki sicer pokvari še tako lepe videoposnetke. Z mobilnostjo in izvrstno optično kakovostjo, značilno za objektive Mikro ŠtiriTretjine, lahko uporabniki posnamejo fotografije v vrhunski kakovosti in videoposnetke brez tresenja.

Telefoto objektiv srednjega dosega je odlična dopolnitev 3-kratnega širokokotnega zoom objektiva M. ZUIKO DIGITAL ED 14-42 mm 1:3.5-5.6 in je priložen v standardnih kompletih PEN. Oba objektiva bosta na voljo v Dvojnem zoom kompletu PEN.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati