Nikonov dan fotografije, 3. 12. 2010

Nikonov dan fotografije, 3. 12. 2010

Nikonov dan fotografije, 3. 12. 2010

Nikon tudi letos za ljubitelje fotografije v začetku decembra organizira zdaj že tradicionalno najbolj obiskan fotografski dogodek v Sloveniji – Nikonov dan fotografije. Potekal bo 3. decembra v prostorih VIBA FILM-a v Ljubljani, kjer se boste fotografski navdušenci lahko podrobneje seznanili s fotografijo, delom profesionalnih fotografov, ovrednotili svoje fotografsko znanje med fotografiranjem modelov in različnih scen ter preizkusili Nikonove fotoaparate in opremo.

Oglasno sporočilo

Nikonovi profesionalni fotografi bodo predstavili svoje izkušnje in delo na predavanjih. Borut Peterlin bo predstavil odnos fotografa do svojega dela ter sive nianse kompromisov med umetnostjo in trženjem, Peter Gedei bo predstavil svoje fotografsko delo ter priprave na fotografiranje v ekstremnih okoljih, natančneje v jamah. Cikel predavanj bo zaključil Arne Hodalič s predstavitvijo svojega dela v izrednih razmerah na območju Demokratične republike Kongo.

Nikonov dan fotografije bo potekal pod sloganom »Jaz sem Nikonovo zlato oko«, v katerem so zajeti tako akcija in nevarnost kot lepota in drugi elementi povezani s filmsko legendo Jamesom Bondom. Obiskovalci bodo občudovali ženske gibe, energije, senzualnost in adrenalin. Ves čas dogodka se bodo vrstili zanimivi motivi za fotografiranje, ki jih bo s fotografskimi nasveti povezoval radijski voditelj in fotograf Sašo Papp. Kot gostje in fotomodeli bodo na Nikonovem dnevu fotografije nastopile tudi kandidatke za Slovenski Top Model, kot gost pa bo nastopil tudi raper Rok Trkaj.

Obiskovalci bodo lahko podrobneje spoznali in preizkusili Nikonove najnovejše fotoaparate in opremo. Med dogodkom bodo potekala podrobna tehnična predavanja, kjer bo Nikonov demonstrator Andrej Korenč podajal znanje in nasvete za uporabo opreme in razložil tehnične značilnosti Nikonove opreme. Nikonovi promotorji bodo predstavljali in dali v preizkus Nikonovo opremo, obiskovalcem pa bo na voljo tudi brezplačni storitvi Check & Clean, kjer bodo Nikonovi serviserji preverjali in natančno očistili njihove aparate.

Nikonov dan fotografije – 3. december 2010 od 15.00 do 20.30, Viba film, Stegne 5, Ljubljana

Prijavite se na brezplačni dogodek in zadenite fotoaparat Nikon D3100.

 

Komentarji
fearless (@fearless) 26. november 2010 16:32
a lahk pridemo tud canonovci spucat senzor?
Jan Kajfež (@Geccko) 26. november 2010 18:41
Hehe... a probamo?

Sej lahko nalimam eno nalepko na body in nanjo napišem Nikon novi model
Uroš Uršej (@Lucifix) 6. december 2010 12:56
Ste sprobal?
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.