Canonova serija i-SENSYS MF9200

Canonova serija i-SENSYS MF9200

Canonova serija i-SENSYS MF9200

Canon Europe je predstavil dva nova barvna večfunkcijska tiskalnika, ki predstavljata vrh ponudbe naprav i-SENSYS formata A4.

Sporočilo za javnost

Canon i-SENSYS MF9220Cdn in MF9280Cdn temeljita na barvni izpisni tehnologiji Canonovih večfunkcijskih naprav najvišjega kakovostnega razreda, zato ponujata visokokakovosten laserski izpis, barvno skeniranje, faksiranje in kopiranje za zahtevna delovna okolja majhnih pisarn in delovnih skupin.

Nova modela, pripravljena za mrežni način delovanja, lahko uporablja večje število ljudi, poleg izboljšane storilnosti pa to pomeni tudi preprost in stroškovno učinkovit način uporabe barv v manjših delovnih okoljih. Izpisni pogon obeh naprav je enak predhodnikom i-SENSYS MF8450, MF9130 in MF9170, zato sta i-SENSYS MF9220Cdn in MF9280Cdn primerna za izdelavo izvrstnih poslovnih dokumentov in izpisov za brošure, letake in predstavitve.


 
Napravi sta namenjeni poslovnim okoljem z različnimi zahtevami. I-SENSYS MF9220Cdn je idealen za manjše organizacije, ki želijo uvajati uporabo barv s stroškovno učinkovito napravo, enostavno za upravljanje. I-SENSYS MF9280Cdn ponuja enake lastnosti z dodatkom jezikov PCL in PostScript 3 za namestitev v pisarniška okolja podjetij z upravljano informacijsko infrastrukturo. Poleg tega ta model ponuja tudi tiskanje neposredno s pomnilniških kartic.

Nova člana družine i-SENSYS sta energijsko učinkovita z nizko povprečno porabo energije 2,3 KWh/teden, zaradi česar ustrezata tudi standardu Energy Star. Ves potrošni material je v štirih enostavno zamenljivih barvnih kartušah, zato se ob vsaki zamenjavi nadomestijo tudi vitalni deli, ki so najbolj izpostavljeni obrabi.

Intuitiven grafični vmesnik in grafični čarovniki na 8,8-cm zaslonu TFT poenostavljajo nastavitve, navigacijo in odpravljanje napak. Zmogljiva funkcija SEND omogoča pošiljanje visokokakovostnih dokumentov prek omrežja in e-pošte, s podporo LDAP pa je ta postopek še enostavnejši. Oddaljeni uporabniški vmesnik poenostavlja tudi administracijo naprave. Canonova tehnologija kompresije PDF-ov pretvori dokumente na 1/20 velikosti izvirnika za skeniranje neposredno v e-pošto, na mrežni strežnik ali USB-ključek.

Canonova tehnologija hitrega prvega izpisa omogoča hiter začetek izpisovanja iz stanja pripravljenosti. Samodejni obojestranski podajalnik papirja (DADF) in samodejno obojestransko tiskanje zagotavljata maksimalno učinkovitost tako pri tiskanju, skeniranju in kopiranju kot tudi faksiranju.

Višja ločljivost izpisa zagotavlja izvrstno barvno konsistentnost in natančnost tudi pri delu z zahtevnimi slikami, kot so kožni odtenki in senčeni deli, zaradi česar so izpisi zelo visoke kakovosti. Hitrost izpisovanja do 21 strani na minuto v črno-beli in barvni tehniki še dodatno povečuje storilnost obeh naprav.

Anil Jagpal, direktor trženja laserskih izdelkov za Evropo v Canonu Europe, je ob tem dejal: »Želeli smo izdelati naprave, ki ustrezajo zahtevam manjših pisarn in delovnih skupin po barvnem izpisu, pri tem pa uporabljajo enake tehnologije kot naše večfunkcijske naprave višjega razreda. S predstavitvijo modelov i-SENSYS MF9220Cdn in MF9280Cdn smo ponudili edinstveno kombinacijo visoke kakovosti, storilnosti in uporabnosti v napravi namiznega formata.«

Tiskalnika sta s kapaciteto 850 listov (z dodatnim stojalom za 500 listov) in tonerji večje kapacitete primerna za okolja, kjer dnevno izpisujejo velike količine dokumentov. Pri tem so skupni stroški lastništva zelo nizki.

Canon i-SENSYS MF9220Cdn in MF9280Cdn bosta v Evropi na voljo od februarja 2011.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati