Vse najboljše Slo-Foto.net za 8 let!

Vse najboljše Slo-Foto.net za 8 let!

Vse najboljše Slo-Foto.net za 8 let!

Ob 8. obletnici portala Slo-Foto.net vam predstavljamo prenovljeno rubriko malih oglasov. Uvedenih je bilo kar precej novosti, več pa si lahko preberete v nadaljevanju novice.

Cene fotografske opreme, od fotoaparatov in objektivov, do filtrov, torbic in drugih pripomočkov, se včasih dvigajo v višave. Temu se lahko delno izognemo tako, da kupimo rabljeno opremo, ki je nekdo ne potrebuje več, nam pa včasih pride še kako prav. Prav zato so mali oglasi, kjer lahko člani portala kupujemo, menjujemo in prodajamo opremo, pomemben del naše fotografske skupnosti. Temu dejstvu v prid govori tudi ogromna količina oddanih oglasov.

Seveda pa se moramo pri tem prepričati, da gre za oglas, ki ponuja realno vsebino, ter se za nakup odločiti po premisleku. Za čim manj malverzacij in večjo preglednost nad oglasi, si prizadeva tudi administracija portala Slo-Foto.net. Ob 8. rojstnem dnevu našega portala zato predstavljamo prenovljeno rubriko, ki je narejena prav z namenom ponuditi kakovosten in uporaben vmesnik za oddajo oglasov.

Nova rubrika, v primerjavi z dosedanjim načinom objavljanja oglasov, ponuja precej novosti. Posebej naj omenimo razdelane kategorije po vrsti opreme ter znamki, prav tako je tukaj obrazec s ponujenimi možnostmi za opis produkta, ki bo olajšal in poenotil oblikovanje oglasa, omogočeno pa bo tudi napredno iskanje po oglasih. Novost je tudi funkcija preko katere bodo vidni podatki o prodajalcu, ter možnost komentarjev z izkušnjami uporabnikov s posameznim prodajalcem.

Prenovljen je bil tudi pravilnik oddajanja malih oglasov. V veljavi ostaja pravilo o prepovedi podvajanja oglasov (za kar bo, poleg moderatorjev, skrbel tudi v ta namen izdelan sistem), oglasi pa bodo sedaj veljavni 60 dni od dneva oddaje. Po preteku tega roka bo moral biti oglas ponovno oddan. Pravilnik določa tudi nekaj smernic za pisanje oglasov, kjer velja poudariti prepoved prodajanja artiklov, ki niso v lasti avtorja oglasa (razen pod pogojem, ki ga določa pravilnik).

Z uvedbo novega sistema lahko oglas, ki ste ga že objavili v forumu, ponovno objavite v nov sistem.

Administracija naproša, da se uporabniki podrobneje seznanijo z novim pravilnikom, ter vam želi čim več uspešnih prodaj in nakupov z uporabo novega sistema.

Povezava do malih oglasov: https://www.slo-foto.net/mali-oglasi

Komentarji
filius (@filius) 29. januar 2011 09:59
Vse najboljše

Pa tele oglasi so super!
Žiga Šparemblek (@ZiZa) 29. januar 2011 12:38
noblbtw, a imaš kakšn prtint screen spletke iz prejšnjih let? to bi blo fajn za vidt, kako je potekala evolucija
Uroš Uršej (@Lucifix) 29. januar 2011 13:36
Moram pobrskal po starih diskih, ker vem da nekaj imam
Matic Trepelj (@mr67) 29. januar 2011 19:47
Vsee najboljše
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.