Canon EF 500mm f/4L IS II USM in EF 600mm f/4L IS II USM

Canon EF 500mm f/4L IS II USM in EF 600mm f/4L IS II USM

Canon EF 500mm f/4L IS II USM in EF 600mm f/4L IS II USM

Canon je najavil dva nova objektiva EF 500mm f/4L IS II USM in EF 600mm f/4L IS II USM, ki ponujata izjemne telefoto zmogljivosti za športne in divjinske fotografe.

Sporočilo za javnost

Telefoto objektivi serije L – hitrejši posnetki od daleč
Objektiva EF 500mm f/4L IS II USM in EF 600mm f/4L IS II USM sta bila prvič predstavljena na sejmu Photokina septembra 2010 in pomenita izjemno dopolnitev Canonove profesionalne serije L, saj divjinskim in športnim fotografom ponujata neprimerljive zmogljivosti in prenosljivost. Imata leče najvišje kakovosti z naprednimi premazi zoper odsevanje, narejena pa sta iz trdnega magnezijevega ohišja, ki občutno zmanjša njuno težo v primerjavi s predhodnimi modeli. Hiter in tih sistem samodejnega ostrenja omogoča obročni USM, profesionalcem pa je ves čas na voljo tudi ročno ostrenje.

Oba objektiva imata fiksno zaslonko f/4, ki zagotavlja izvrstne posnetke pri šibki svetlobi in pri fotografiranju subjektov v gibanju. Canonov najnovejši sistem stabilizacije slike prav tako zagotavlja visoko kakovost posnetkov pri slikanju iz roke pri do štirikrat manjših hitrostih, kot so potrebne sicer. Novi algoritmi izboljšajo zmogljivosti pri sledenju subjektom, nov IS Mode 3 pa poenostavlja sledenje nelinearno gibajočim subjektom v iskalu, stabilizacijo slike namreč vključi šele med osvetlitvijo.


EF 500mm f/4L IS II USM


EF 500mm f/4L IS II USM


EF 600mm f/4L IS II USM


EF 600mm f/4L IS II USM

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati