Canon EOS 600D in EOS 1100D

Canon EOS 600D in EOS 1100D

Canon EOS 600D in EOS 1100D

Canon je predstavil zrcalno-refleksna fotoaparata vstopnega razreda EOS 600D in EOS 1100D, ki prinašata novo raven prilagodljivosti, zmogljivosti in podpore uporabnikom, ki delajo prve korake v svetu fotografije.

Sporočilo za javnost

EOS pustolovščina se začne tukaj
Na vrhu vstopnega razreda Canonovih zrcalno-refleksnih fotoaparatov je EOS 600D z vrhunskim tipalom APS-C CMOS z 18 milijoni točk, s hitrim procesorjem DIGIC 4 in snemanjem videa v polni visoki ločljivosti Full HD. Ta fotografom omogoča enostavno prehajanje med fotografiranjem visokokakovostnih mirujočih posnetkov in snemanjem videa. Fotografirati je mogoče z različnih kotov, saj 7,7-cm zaslon LCD Vari-Angle Clear View lastnikom EOS-a 600D ponuja pogled na svet z druge perspektive. 9-točkovni sistem samodejnega ostrenja pri tem zagotavlja popolno ostrino subjektov, ne glede na njihov položaj v kadru.

EOS 600D ima tudi nov vodič Feature Guide, ki začetnikom ponuja vodenje skozi načine fotografiranja in osnovne nastavitve, s čimer izboljšujejo svoje fotografsko znanje vsakič, ko naredijo posnetek. Nov samodejni način Scene Intelligent prav tako poenostavlja fotografiranje z analiziranjem vsakega prizora in prilagajanjem nastavitev, medtem ko se uporabnik osredotoča na subjekt. Nov način Picture Style Auto posnetke obdela glede na vrsto prizora in jih naredi privlačnejše.

 Canon EOS 600D

EOS 1100D je idealen EOS za začetnike, saj združuje visoke tehnične zmogljivosti in izjemno enostavnost uporabe. Tipalo APS-C CMOS z 12,2 milijona točkami daje uporabnikom možnost ustvarjanja posnetkov do velikosti A3 ali z obrezovanjem ustvarjati zanimive kompozicije. EOS 1100D ima poleg tega merilni sistem iFCL, razvit za model EOS 7D, povezan z 9-točkovnim sistemom samodejnega ostrenja, ki zagotavlja ostrino in ustrezno osvetlitev vseh subjektov v kadru. Tistim, ki želijo poleg fotografije snemati tudi video, EOS 1100D ponuja snemanje v HD-ločljivosti 720p.

 Canon EOS 1100D

Za še enostavnejše ustvarjanje umetniških posnetkov sta uporabnikom EOS 1100D na voljo načini Basic+ in Creative Auto, ki ne uporabljata zapletenih tehničnih izrazov, pač pa z enostavnim jezikom opisujeta nastavitve in njihov vpliv na sliko. Uporabniki imajo tudi možnost posnetkom dodajati različne pridihe, odvisno od ustvarjalnega namena ali tipa osvetlitve, lahko pa za dodaten učinek posnetke posvetlijo, potemnijo ali zameglijo njihovo ozadje.

Fotoaparata sta opremljena z novim objektivom EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II, ki nadomešča EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS v Canonovi zbirki objektivov. Ambicioznim fotografom ponuja zanesljivost in vsestranskost, poleg tega ponuja 4-stopenjski stabilizator slike za izvrstno ostrino tako krajinskih kot tudi portretnih fotografij.

 


Canon EOS 600D


Canon EOS 600D


Canon EOS 600D


Canon EOS 600D


Canon EOS 600D

 


Canon EOS 1100D


Canon EOS 1100D


Canon EOS 1100D


Canon EOS 1100D


Canon EOS 1100D

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati