Nikon dodaje atraktivan novi trio liniji COOLPIX

Nikon dodaje atraktivan novi trio liniji COOLPIX

Nikon dodaje atraktivan novi trio liniji COOLPIX

Nikon Europe danas predstavlja tri nova kompaktna fotoaparata koji se pridružuju seriji COOLPIX Style. Trio se sastoji od S3100, vrlo tankog i elegantnog nasljednika iznimno popularnog S3000, S4100 s funkcijom pametnog dodira i od kompaktnog S6100 od 16 megapiksela sa 7x zumom.

Press release

COOLPIX S3100 nastavlja uspjeh uređaja COOLPIX S3000, najbolje prodavanog fotoaparata u Europi 2010.¹, s iznimno tankim (18,4 mm) kućištem, većim zumom, poboljšanom svjetlinom zaslona i snimanjem HD videozapisa (720p).
¹Prema tržišnom istraživanju agencije GFK (na osnovi prodaje između siječnja i prosinca 2010.)

“Ova tri nova dodatka nude za svakoga ponešto: S3100 je elegantan, ali opremljen značajkama, s HD videozapisom i impresivnim zumom; S4100 odlazi korak dalje sa svojim mogućnostima dodirnog zaslona; S6100 nudi još veći zum kako biste se više približili akciji, s više megapiksela za još bolja povećanja. Bez obzira na to koji model izaberete, s COOLPIX Style serijom možete biti sigurni da imate fotoaparat s kojim se možete ponositi,” rekao je Sander van Velzen, proizvodni voditelj za Korisničke proizvode u tvrtki Nikon Europe.

Stil i sadržaj – S3100
Dovoljno tanak da stane u svaki džep, elegantni COOLPIX S3100 savršen je način za snimanje fotografija i HD videoisječaka sa stilom. Na raspolaganju je sedam izražajnih boja od ljubičaste do plave i od crvene do žute te nudi odličan niz pametnih značajki kako bi izrada slika visoke kvalitete i snimanje HD videozapisa bilo još lakše i zabavnije.

Udruživanjem odlične tehnologije s lakoćom upotrebe, S3100 kombinira NIKKOR objektiv s 5x širokokutnim zumom i CCD senzor slike od 14 megapiksela kako bi pružio izvanredno detaljizirane snimke koje izgledaju odlično čak i kada se povećaju. Za uspomene koje zahtijevaju nešto više od slike poseban gumb za snimanje videozapisa olakšava izravno prebacivanje na snimanje akcije u obliku filma.

Budući da sadrži Nikonov sustav za snimanje pametnih portreta, S3100 također osigurava savršene fotografije čak i za najstidljivije subjekte pomoću značajki Prepoznavanje osmijeha, Izbjegavanje treptaja i Ujednačavanje boje kože kako bi svatko izgledao najbolje što može. Kada dobijete snimku kakvu želite, svoju kreativnost u njezinom uređivanju možete primijeniti na jednostavan način pomoću niza efekata koji su jednostavni za primjenu i omogućuju vam uređivanje u fotoaparatu, bez upotrebe računala.

COOLPIX S3100 dolazi u sedam boja: ljubičasta, crvena, crna, plava, ružičasta, limun žuta i srebrna.

Pametan dodir – S4100
Za one koji žele najnoviju tehnologiju i stil ovaj pametan fotoaparat od 14 megapiksela dolazi u pet privlačnih boja, uključujući crvenu i brončanu, ima intuitivan LCD zaslon od 7,5 cm (3 inča) visoke razlučivosti od 460.000 točaka s dodirnom kontrolom te je dovoljno tanak da bi se stavio džep i nosio bilo kuda.

Jednostavnim dodirom zaslona možete pregledati sve svoje slike, upotrijebiti dodirni okidač kako biste snimili sliku–automatskim postavljanjem odgovarajućeg fokusa i ekspozicije za stavku koju ste dodirnuli. Kada god to poželite, možete se prebaciti na snimanje u visokoj razlučivosti (720p) pomoću posebnog gumba za snimanje videozapisa.

Širokokutni NIKKOR objektiv fotoaparata COOLPIX S4100 s 5x zumom dosljedno nudi oštre rezultate i četiri napredne funkcije smanjenja mutnoće za ublažavanje efekata kretanja subjekta, slabog osvjetljenja i podrhtavanja fotoaparata. Slike se bez poteškoća mogu urediti i u fotoaparatu pomoću jednostavnih filtara efekata kao što su Odabrana boja kojom se slika mijenja u jednobojnu, a zatim dodaje izljev boje na područje prema izboru te Zvjezdasti zaslon kojim se svijetlim objektima dodaje efekt zvijezda.

COOLPIX S4100 dolazi u pet boja: crvena, crna, ljubičasta, medeno brončana i srebrna.

Približite se akciji još više - S6100
Budući da sadrži najsuvremeniju tehnologiju, elegantan S6100 idealan je za one koji žele napredne značajke u tankom kućištu. Sadrži širokokutni NIKKOR objektiv sa 7x zumom i senzor slike od 16 megapiksela koji isporučuje izuzetno oštre fotografije koje izgledaju odlično čak i u veličini plakata. Dodirni zaslon od 7,5 cm (3 in) u visokoj razlučivosti od 460.000 točaka omogućuje intuitivan rad, upravljanje snimanjem i reprodukcijom vršcima prstiju te snimanje HD videozapisa dodirom gumba.

Različite četiri funkcije protiv mutnoće koje automatski smanjuju efekte podrhtavanja fotoaparata, kretanja subjekta ili slabog osvjetljenja jamče lijepo detaljizirane snimke. Smanjenje vibracija pomaka objektiva samo je jedna od naprednih tehnologija koja osigurava nadmoćne rezultate tako da će COOLPIX S6100 pružiti jasne, čiste slike svaki put, čak i ako snimate subjekte u pokretu s potpunim zumom.

COOLPIX S6100 dolazi u pet boja: ljubičasta, crna, crvena, ružičasta i srebrna

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati