Nikon unapređuje svoju COOLPIX liniju

Nikon unapređuje svoju COOLPIX liniju

Nikon unapređuje svoju COOLPIX liniju

Nikon Europe danas je svom zanimljivom asortimanu COOLPIX fotoaparata koji su jednostavni za upotrebu dodao još tri modela. S nizom korisnih automatskih značajki koje olakšavaju postizanje savršene fotografije, fotoaparati S2500, L23 i L120 nude za svakoga ponešto.

Press release

“Nova linija ima za svakoga ponešto, bez obzira na to tražite li’svoj prvi fotoaparat ili tražite nešto naprednije. Bez obzira na vaš izbor, možete biti sigurni da svi ovi fotoaparati pružaju kvalitetu po kojoj je Nikon poznat te pomažu u stvaranju najboljih slika na najjednostavniji mogući način.” komentira Sander van Velzen, menadžer za proizvode široke potrošnje u tvrtki Nikon Europe.
 
Elegantna jednostavnost: COOLPIX S2500
Elegantnim načinom za uživanje u bezbrižnom snimanju,  COOLPIX S2500 nudi dojmljivu vrijednost za jedan fotoaparat vrhunske kvalitete. Njegovo kvalitetno dizajnirano, tanko (20 mm), aluminijsko kućište sadrži impresivan niz značajki čime fotografiranje postaje zabavno i lagano u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Precizni, širokokutni objektiv fotoaparata S2500, NIKKOR s 4x zumom i senzor slike od 12 megapiksela udruženo isporučuju nevjerojatno detaljizirane slike koje odlično izgledaju povećane na format plakata. Kako bi se osigurale najbolje slike čak i za najstidljivije subjekte, Nikonov Sustav pametnog portreta uključuje značajke kao što su Prepoznavanje osmijeha, Izbjegavanje treptaja i Ujednačavanje boje kože, a veliki LCD zaslon od 6,7 cm (2,7 in) olakšava prethodni i naknadni pregled fotografija.

Osim što ga je lako nositi, jednostavan je i za upotrebu jer sadrži nekoliko automatskih funkcija za snimanje bez napora. Jednostavan automatski način optimizira sve postavke fotoaparata u skladu sa svjetlom pri kojem snimate, dok Automatski odabir scene odabire optimalni Scenski način za popularne fotografske situacije. Bez obzira na to nalazite li se na plaži, obroncima ili izvan grada, širok raspon scenskih načina u fotoaparatu COOLPIX S2500 automatski će optimizirati postavke za do 17 popularnih fotografskih stilova, efekata i lokacija. Praćenje subjekta s automatskim fokusom (AF) znači da će fotoaparat biti fokusiran na odabrani subjekt, čak i ako se kreće. U međuvremenu ugrađena tehnologija protiv zamućivanja automatski će sprječavati mutne slike na četiri različita načina.

COOLPIX S2500 dostupan je u četiri boje: crvena, ružičasta, crna i srebrna.

Sjajan način za početak: COOLPIX L23
 
Odličan prvi fotoaparat za svakoga tko tek počinje fotografirati,  COOLPIX L23 snimanje lijepih fotografija čini jednostavnim za svakog člana obitelji.

Automatska tehnologija ovog fotoaparata čini ga savršenim za fotografiranje bez napora. Bez obzira na to gdje se nalazite i što želite snimiti, Jednostavan automatski način optimizira sve postavke fotoaparata ovisno o osvjetljenju i time osigurava da vaše slike budu impresivne. Ugrađenim elektroničkim Smanjenjem vibracije i Otkrivanjem pokreta izbjegava se podrhtavanje fotoaparata te su, zajedno s CCD senzorom slike koji ima razlučivost od 10,1 megapiksela, zajamčene izvanredno detaljizirane slike koje se isplati povećati. Sustav pametnog portreta sadrži značajke kao što je Prepoznavanje osmijeha i Ujednačavanje boje kože kako bi se osigurali savršeni portreti.

Širokokutni objektiv s 5x zumom na fotoaparatu COOLPIX L23 omogućuje vam snimanje svih vrsta fotografija od oštrih krupnih kadrova do odličnih grupnih fotografija, a veliki LCD zaslon od 6,7 cm (2,7 in) omogućuje jednostavan pregled. Rad bez poteškoća osiguran je velikim gumbima i posebnim načinima Snimanje i Reprodukcija. Fotoaparat se može upotrebljavati s običnim AA baterijama što ga čini jednostavnim u smislu punjenja i idealnim za nošenje posvuda.

Impresivan i svestran: COOLPIX L120
COOLPIX L120 sa svojim super-zumom i snimanjem videozapisa u visokoj razlučivosti (720p) nudi sjajnu tehnologiju koja je jednostavna za upotrebu te vam osigurava pouzdano snimanje svih onih važnih trenutaka.

Širokokutni NIKKOR objektiv s 21x zumom pruža izvanrednu preciznost i oštru razlučivost s rasponom od 25 mm širokokutne do 525 mm super-telefotografske pokrivenosti. Jedinstvena bočna ručka za upravljanje omogućuje glatko, ujednačeno zumiranje u dugačkom rasponu zuma tijekom snimanja fotografija ili videozapisa. CCD senzor slike od 14,1 megapiksela i četiri različite, automatske funkcije protiv mutnih slika osiguravaju oštre slike svaki put, bez obzira na udaljenost s koje snimate.

Pomoću posebnog gumba za snimanje videozapisa COOLPIX L120 pruža slobodu za jednostavno prebacivanje između snimanja lijepih slika ili kristalno jasnih videozapisa visoke razlučivosti (720p) u stereozvuku. Optički zum s funkcijom automatskog fokusa dostupan je tijekom snimanja, a fotografije i videozapisi mogu se praktično pregledati na velikom LCD zaslonu od 7,5 cm (3 in) visoke razlučivosti od 921.000 točaka. Postoji i značajka ugrađenog HDMI mini priključka pa možete spojiti fotoaparat na televizor visoke razlučivosti (HD) i s obitelji i prijateljima pregledavati filmove kod kuće.

Sve to funkcionira na osnovi praktičnog pogona od dvije AA baterije pa ne morate brinuti o tome hoće li se fotoaparat isprazniti– bez obzira na to jeste li kod kuće ili putujete u inozemstvo.

COOLPIX L120 dolazi u dvije boje: crna i crvena.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati