Canon predstavil nove modele PIXMA MX420, PIXMA MX410 in PIXMA MX360

Canon predstavil nove modele PIXMA MX420, PIXMA MX410 in PIXMA MX360

Canon predstavil nove modele PIXMA MX420, PIXMA MX410 in PIXMA MX360

Canon je danes predstavil tri nove večfunkcijske naprave, ki so kot ustvarjene za domače pisarne – PIXMA MX420, PIXMA MX410 in PIXMA MX360.

Sporočilo za javnost

LJUBLJANA, 10. februar 2011 - Canon je danes predstavil tri nove večfunkcijske naprave, ki so kot ustvarjene za domače pisarne – PIXMA MX420, PIXMA MX410 in PIXMA MX360. Novi modeli zagotavljajo izredno preprosto kopiranje, skeniranje, faksiranje in tiskanje, saj praktične funkcije združujejo s pametno programsko opremo in tako ob povečanju storilnosti uporabnikov prinašajo višjo kakovost natisnjenih dokumentov in fotografij.

Učinkoviti novi modeli zamenjujejo izdelke PIXMA MX350, PIXMA MX340 in PIXMA MX320. Vključujejo namreč praktične poslovne funkcije, med katerimi sta popolnoma integriran samodejni podajalnik dokumentov (Automatic Document Feeder) in faks visoke hitrosti G3 z možnostjo shranjevanja v pomnilnik* za shranjevanje varnostnih kopij svojih faksov. Prav tako omogočajo preprosto ustvarjanje datotek PDF. Neposredno z večfunkcijske naprave lahko uporabniki datoteke PDF shranijo na pomnilniške medije USB, pomnilniške kartice* ali osebni računalnik. PIXMA MX420 in PIXMA MX410 omogočata povezovanje z brezžičnimi omrežji za preprosto skupno rabo, PIXMA MX420 pa poleg tega nudi še 6,2-centimetrski barvni prikazovalnik TFT.

PIXMA MX420

Tiskanje, ki navdušuje
Nove modele odlikuje hitrejše tiskanje brez kompromisov pri kakovosti. Modela PIXMA MX420 in PIXMA MX410 v skladu z meritvami ISO ESAT dosegata hitrosti približno 8,7 slik/minuto v črno-belem načinu in 5,0 slik/minuto v barvnem načinu. Za tisk fotografije velikosti 10 x 15 cm potrebujeta približno 42 sekund. Model PIXMA MX360 v skladu z meritvami ISO ESAT dosega hitrosti približno 8,4 slik/minuto v črno-belem načinu in 4,8 slik/minuto v barvnem načinu, fotografijo velikosti 10 x 15 cm pa lahko natisne v približno 43 sekundah. Canonova tehnologija tiskalniških glav FINE, pri kateri so kapljice lahko velike le 2 pikolitra, doseže najvišjo ločljivost 4800 dpi in tako zagotavlja izjemno kakovost natisnjenih dokumentov in fotografij. Modeli so prav tako opremljeni s sistemom ChromaLife 100+ za čudovite fotografije, ki svoj videz ohranijo dolgo časa.

Preprosto skeniranje in kopiranje
Modeli PIXMA MX420, PIXMA MX410 in PIXMA MX360 zagotavljajo številne funkcionalnosti in visoko zmogljivost, kar pomeni, da omogočajo hitro in preprosto skeniranje in kopiranje. Popolnoma integriran samodejni podajalnik papirja omogoča hitro in preprosto skeniranje, kopiranje in faksiranje velikih dokumentov. Tehnologija Auto Document Fix samodejno optimizira kakovost skeniranih dokumentov in izboljša njihovo čitljivost.

Z novimi modeli lahko uporabniki preprosto preslikajo dokumente v obliki PDF ali JPG na pomnilniške medije USB, ne da bi za to potrebovali osebni računalnik. Način samodejnega skeniranja Auto Scan Mode uporabnikom omogoča, da z enim samim klikom ustvarijo preslikane slike visoke kakovosti. Visokokakovostno kopiranje zagotavljata tehnologija za dvojno obdelavo slik Dual Colour Gamut Processing Technology in tehnologija za ločevanje slik in besedila Text and Image Separation Technology.

PIXMA MX410

Preprosta uporaba
Novi modeli večfunkcijskih naprav so zasnovani za preprosto uporabo. PIXMA MX420, PIXMA MX410 in PIXMA MX360 nudijo prenovljen programski vmesnik za preprosto uporabo in vključujejo napredne tehnologije, kot je samodejno popravljanje fotografij Auto Photo Fix II, s katerimi uporabniki vedno dobijo najbolj kakovosten izpis. Programska oprema Solution Menu EX uporabnikom omogoča, da na prilagodljivem prikazovalniku prek prepoznavnih grafičnih ikon preprosto uporabljajo in dostopajo do naprednih možnosti.

Na 6,2-centimetrskem zaslonu TFT na modelu PIXMA MX420 lahko uporabniki preprosto vidijo, katere ukaze so izbrali, možnost Quick Operation pa zmanjša število korakov, ki so potrebni za dostop do pogosto uporabljenih funkcij. Odlični rezultati tako zahtevajo manj pritiskov na gumbe.

PIXMA MX360

* Razen PIXMA MX360
* Samo PIXMA MX420

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati