Na Slo-Foto.net s Facebook prijavo!

Na Slo-Foto.net s Facebook prijavo!

Na Slo-Foto.net s Facebook prijavo!

Dandanes se nam vse pogosteje dogaja, da pozabljamo uporabniška imena in gesla do spletnih strani na katera dostopamo. Ali pa se nam ne ljubi vpisovati vseh podatkov, ki so potrebni ob registraciji računa, ter nato aktivirati preko prispele elektronske pošte. Slo-Foto.net uveljavlja novo funkcijo, ki bo novim in starim članom olajšala dostop do našega portala preko popularne strani Facebook.

Vsem novim uporabnikom od sedaj dalje ne bo več potrebno izpolnjevati registracijskega obrazca, temveč bodo lahko postali člani z enim klikom na povezavo Facebook prijava.


S klikom na povezavo Facebook prijava boste povezali nov ali obstoječi račun s portalom Slo-Foto.net
 

Ob pojavnem oknu je samo potrebno dovoliti, da ima Slo-Foto.net dostop do tvojih osnovnih informacij, ki so potrebni ob registracijiNoviteta bo v pomoč tudi obstoječim uporabnikom, saj se bodo ob kliku na povezavo Facebook prijava, avtomatsko prijavili na portal. Vendar pod pogojem, da uporabljate na strani Slo-Foto.net in Facebook enaki elektronski naslov.

* Popravek 21.2.2011

Po uspešni povezavi profila Slo-Foto.net v galeriji s Facebook računom lahko sedaj člani nastavijo, da se bo po oddani fotografiji v galeriji avtomatsko posodobil tudi vaš status na Facebooku in opozoril vaše prijatelje o novi dodani fotografiji na portalu Slo-Foto.net.

Če želite omogočiti posodobitev pojdite na: Galerija > Nadzorna plošča > Nastavitve > Facebook > Kljukica na "Objavi novico na tvojem Facebook profilu o novi dodani fotografiji"


Za uporabo je potrebno aktivirati funkcijo v svojem profilu (Galerija)

 

Objava na tvojem Facebook profilu

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati