Tiskalnika HP Officejet Pro 8000 in HP Officejet 100

Tiskalnika HP Officejet Pro 8000 in HP Officejet 100

Tiskalnika HP Officejet Pro 8000 in HP Officejet 100

HP je najavil nove črnilne tiskalnike za poslovna okolja, ki podjetjem vseh velikosti omogočajo povečati storilnost za čedalje večje število uporabnikov, ki delajo na poti, od doma ali v podružnicah.

Sporočilo za javnost

Do leta 2015 bo kar 85 odstotkov poslovnih uporabnikov mobilnih.(1) Tiskalnika HP Officejet Pro 8000 in HP Officejet 100 podjetjem ter poslovnim uporabnikom omogočata tiskanje dokumentov profesionalne kakovosti v pisarni ali na poti.

»Mobilni zaposleni in trendi na področju dela od doma so v preteklih letih spremenili poslovno okolje in tehnološke zahteve. Uporabniki glede tiskanja še nikoli niso bili tako zahtevni,« je povedal Stephen Nigro, višji podpredsednik skupine za upodabljanje in tiskanje v podjetju HP. »Vrednost, ki jo zagotavljajo tiskalniki HP Officejet, je izredno privlačna za podjetja vseh velikosti in HP je ponovno razširil svojo vodilno ponudbo z zanesljivimi in zmogljivimi črnilnimi rešitvami, ki našim strankam pomagajo uspeti.«


HP Officejet Pro 8000

Izjemne možnosti v enem mobilnem izdelku
Mobilni uporabniki, ki nimajo časa, lahko z novim mobilnim tiskalnikom HP Officejet 100 tudi na poti tiskajo učinkovito in brez skrbi. Ta kompaktna in vzdržljiva naprava nudi:
— zmogljivo in dolgotrajno litij-ionsko baterijo, s katero je mogoče natisniti do 500 strani, priloženi 65-vatni napajalnik pa je združljiv z izbranimi prenosniki HP,
— vgrajeno brezžično tehnologija Bluetooth, ki omogoča mobilno tiskanje visokokakovostnih dokumentov z izbranih mobilnih naprav, med katerimi so ultra prenosni in prenosni računalniki ter pametni telefoni Windows Mobile, BlackBerry, HP webOS in Nokia Symbian,
— predal za 50 listov in možnost tiskanja do 22 strani/min v črno-belem načinu in 18 strani/min v barvnem načinu; hitrost tiskanja po standardu ISO je 5 strani/min v črno-belem načinu in 3,5 strani/min v barvnem(3),
— možnost povezave z napravami s podporo za standard PictBridge in tiskanje visokokakovostnih fotografij brez robov velikosti 10 x 15 cm.
— prihranke energije in daljšo življenjsko dobo baterije; naprava je skladna z zahtevami programa ENERGY STAR in se samodejno izklopi, če ni v uporabi.

Preprosta integracija in vrhunske možnosti upravljanja
HP je predstavil prvi črnilni tiskalnik Officejet Pro za poslovna okolja, ki ima vgrajeno podporo za HP-jeva orodja za upravljanje tiskalnikov. S tem je podjetje ponudilo odgovor na izzive, s katerimi se podjetja srečujejo, ko morajo zagotavljati tiskalniško podporo oddaljenim zaposlenim. Tiskalnik HP Officejet Pro 8000 vključuje podporo za priklop v omrežja in nudi več prednosti, s katerimi lahko podjetja izboljšajo svoje zmožnosti na področju tiskanja.


HP Officejet 100

— Univerzalni tiskalniški gonilnik HP Universal Print Driver in upravljavsko orodje HP Web Jetadmin omogočata preprosto integracijo naprave v upravljana tiskalniška okolja, kar povečuje storilnost in znižuje stroške upravljanja informacijskih tehnologij.
— Zagotovljena je združljivost z najrazličnejšimi obstoječimi informacijskimi infrastrukturami in operacijskimi sistemi, vključno z okolji SAP, gručami Windows Cluster, strežniki Citrix Server in drugimi.
— Stroški tiskanja barvnih dokumentov profesionalne kakovosti in poraba energije so do 50 odstotkov nižji kot pri laserskih tiskalnikih. HP Officejet Pro 8000 je skladen z zahtevami programa ENERGY STAR in s samodejnim dvostranskim tiskanjem porabi do 50 odstotkov manj papirja, v primerjavi z barvnimi laserskimi tiskalniki pa porabi do 80 odstotkov manj potrošnega materiala in embalaže glede na težo.
— Podpora za rešitev HP ePrint Enterprise, ki uporabnikom omogoča, da z naprav BlackBerry ali HP webOS tiskajo na katerikoli omrežni poslovni tiskalnik ali več tisoč lokacij s podporo za HP ePrint Mobile Print.(7, 8)
— Nove možnosti za povečanje učinkovitosti poslovnih procesov. Hitrost tiskanja, izmerjena v skladu s standardom ISO, je 13 strani/min v črno-belem načinu in 8,5 strani/min v barvnem. (3) Poleg tega tiskalnik omogoča samodejno dvostransko tiskanje, mesečno lahko natisne do 15.000 strani, standardno kapaciteto 250 listov pa je mogoče z dodatnim predalom za 250 listov razširiti na 500 listov. V standardno opremo sta vključena tudi vmesnika Ethernet in USB 2.0 ter komercialna podpora.
— Več možnosti za tiskanje s podporo za standarde HP PCL 6, HP PCL 5c in HP Postscript 3 ter 80 prilagodljivih pisav TrueType.(9) Dodatne pisave je mogoče prenesti neposredno na tiskalnik.
— Zmogljive kartuše in ločena črnila zagotavljajo izjemno vrednost tiskalnika ob pogostem tiskanju, obenem pa zahtevajo manjše število posegov. Uporabniki lahko ustvarijo vodoodporne dokumente s pigmentnimi črnili HP Officejet in papirji ColorLok.
— Možnosti za upravljanje varnosti vključujejo možnost nastavljanja funkcionalnosti, kot so z geslom zaščiteni vgrajeni spletni strežnik (EWS), preusmerjanje SSL/HTTPS, požarna pregrada na napravi in sistemski dnevnik Syslog za beleženje dogodkov.

Cene in razpoložljivost
Mobilni tiskalnik HP Officejet 100 je v regiji Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA) na voljo za 279 EUR prek podjetja HP in pooblaščenih prodajalcev.

Mobilni tiskalnik HP Officejet Pro 8000 je v regiji Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike (EMEA) na voljo za 199 EUR prek podjetja HP, pooblaščenih prodajalcev in pogodb HP Managed Print Services za plačilo na porabo.

Dodatne informacije o mobilnem tiskalniku HP Officejet 100 in poslovnem tiskalniku HP Officejet Pro 8000 so na voljo na naslovu www.hp.com/officejetpro.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati