Nissan vas popelje do Amsterdama

Nissan vas popelje do Amsterdama

Nissan vas popelje do Amsterdama

Nissan Qashqai je vozilo, ustvarjeno za mesto in izzive. Skupaj s priznanim fotografom Arnejem Hodaličem vas to poletje vabi, da se podate v fotoavanturo. Če se v vas skriva fotografska žilica, sodelujte v Nissanovem foto natečaju in se podajte v boj za odlično nagrado. Nissan in Arne Hodalič bosta devet srečnežev popeljala na ulice Amsterdama. (Oglasno sporočilo)

Nissan Slovenija tudi letos nadaljuje uspešno sodelovanje s priznanim fotografom in avanturistom, Arnejem Hodaličem. Najprej so kupce Nissan Qashqaia nagradili s foto tečaji v Štanjelu, sedaj pa je tu še en izziv za vse, ki imate radi fotografijo. Tema letošnjega natečaja so ulični prizori, septembra pa bo najboljših devet fotografov skupaj z Arnejem Hodaličem odpotovalo v vedno živahen Amsterdam.

Kako do Amsterdama? Na Facebook strani Nissan Slovenija objavite svojo najboljšo fotografijo z motivom urbanega utripa. Arne Hodalič bo vsak mesec izbral dva srečnega, glas ljudstva določil še dodatne tri fotografe, ki se bodo pridružili fotoavanturi v Amsterdamu. Da bodo fotografije zares zmagovalne, na Nissan Facebook strani sledite profesionalnim foto nasvetom in trikom.
 

Komentiranje te novice je onemogočeno.