Canon dopolnil serije IXUS, PowerShoot in PIXMA

Canon dopolnil serije IXUS, PowerShoot in PIXMA

Canon dopolnil serije IXUS, PowerShoot in PIXMA

Canon je dopolnil svoj nabor izdelkov s predstavitvijo novega nabora digitalnih fotoaparatov in brizgalnih tiskalnikov serij PowerShot, IXUS in PIXMA.

Sporočilo za javnost

LJUBLJANA, 23. 8. 2011 – Canon je dopolnil svoj nabor izdelkov s predstavitvijo novega nabora digitalnih fotoaparatov in brizgalnih tiskalnikov serij PowerShot, IXUS in PIXMA. Zasnovani so tako, da zagotavljajo izvrstno kakovost od zajema do izpisa fotografije, odlikujejo pa jih Canonove edinstvene tehnologije upodabljanja, ki združujejo kakovostne sestavne dele in nove izboljšane funkcionalnosti.

IXUS in PowerShot – zoom, stil, kakovost in enostavnost

Novi pridobitvi serije IXUS sta modela IXUS 1100 HS in IXUS 230 HS, izjemna kompaktna fotoaparata z bogatim naborom zmogljivih tehnologij in funkcij za kakovostne slike in video Full HD s stereo zvokom. Oba modela IXUS izstopata po zmogljivostih pri šibki svetlobi, zahvaljujoč Canonovemu edinstvenemu sistemu HS, ki zagotavlja visoko kakovost posnetkov v vseh pogojih.


Canon IXUS 1100 HS


Canon IXUS 1100 HS

Najtanjši fotoaparat v svojem razredu[i], IXUS 1100 HS, prinaša 12-kratno optično povečavo v elegantnem ohišju iz nerjavečega jekla, z vsestranskim 28 mm širokokotnim objektivom. Fotografije in nastavitve prikazuje na velikem, na dotik občutljivem 8 cm LCD-zaslonu PureColor II Touch.

IXUS 230 HS je stilsko dovršen in na voljo v šestih živahnih barvah, opremljen je z 28 mm objektivom z 8-kratno povečavo, z 21,1 mm debeline pa je tudi najtanjši fotoaparat tega tipa na svetu[ii]. Za takojšnje snemanje Full HD videa ima IXUS 230 HS vgrajen namenski gumb, ki uporabnikom omogoča takojšen prehod iz fotografiranja na snemanje.


Canon IXUS 230 HS

Novi PowerShot SX150 IS je dostopen fotoaparat z velikim zoomom, opremljen z zabavnimi in ustvarjalnimi funkcijami. Zasnovan je tako, da poenostavlja zajemanje zabavnih posnetkov in HD-filmov, zato ima PowerShot SX150 IS tipalo s 14,1 milijona točkami, 12-kratna povečava pa prinaša 336 mm telefoto goriščnico. S tem ponuja prilagodljivo zajemanja visokokakovostnih bližnjih in daljnih posnetkov. S kompaktno zasnovo je tudi idealen sopotnik na potovanjih ali družinskih počitnicah.


Canon PowerShot SX150 IS


Canon PowerShot SX150 IS

Vsi trije fotoaparati imajo nov Canonov sistem Intelligent IS – zmogljivo tehnologijo, ki analizira prizor in samodejno izbere najbolj primerno stabilizacijo slike iz nabora sedmih[iii] možnosti. S tem prepreči tresenje in zamegljenost posnetkov ter zagotavlja, da so fotografije in videi optimalne kakovosti.

Od zajemanja do izpisa s tiskalniki PIXMA

Veselje s fotografijo predstavlja tudi tiskanje in deljenje trenutkov, ki smo jih zajeli. Canonov nabor petih novih naprednih večfunkcijskih modelov z možnostjo tiskanja, skeniranja in kopiranja ponuja tiskanje visokokakovostnih fotografij, ki se ohranijo vse življenje. Modeli PIXMA MG2150, PIXMA MG3150, PIXMA MG5350, PIXMA MG6250 in PIXMA MG8250 prinašajo napredno tehnologijo in inovativno programsko opremo, ki uporabnikom omogoča užitek ob čudovitih in ustvarjalnih izpisih.

V vrhu ponudbe sta PIXMA MG6250 in PIXMA MG8250, namenjena ljubiteljskim fotografom, ki hočejo hitro izpisovati fotografije profesionalne kakovosti. Oba visokozmogljiva tiskalnika uporabljata Canonove tiskalne glave FINE, ki zagotavljajo ločljivosti do 9600 dpi in brezrobe fotografije 10x15 cm v samo 20 sekundah. Enostavno uporabo omogočata sistem Intelligent Touch in vgrajen zaslon TFT, ki ponuja hiter dostop do širokega nabora funkcij. PIXMA MG8250 omogoča skeniranje 35 mm filmov in diapozitivov, odlikuje ga tudi podobnost z oblikovanjem EOS.


Canon PIXMA MG6250

Nov PIXMA MG5350 je napreden večfunkcijski tiskalnik s petimi črnili za kakovostno tiskanje, kopiranje in skeniranje – fotografije in dokumente tiska v ločljivosti do 9600 dpi. 7,5 cm velik osrednji barvni zaslon TFT omogoča lahkotno pregledovanje fotografij, brezžična povezljivost pa omogoča enostavno tiskanje kjerkoli v okviru doma ali pisarne.


Canon PIXMA MG5350

PIXMA MG5350, PIXMA MG6250 in PIXMA MG8250 imajo možnost povezovanja z novo storitvijo PIXMA Cloud Link, ki uporabnikom ponuja dostop in tiskanje fotografij na spletu neposredno s tiskalnika. Poleg tega PIXMA MG8250 in PIXMA MG6250 podpirata tiskanje z mobilnih naprav z uporabo Google Cloud Printa.

Kakovost PIXMA za vsakogar

PIXMA MG2150 in PIXMA MG3150 sta elegantni in stilsko oblikovani napravi, namenjeni študentom in družinam, ki iščejo kompakten večfunkcijski tiskalnik za vsakdanje izpisovanje dokumentov in fotografij. Canonova izboljšana tehnologija tiskanja FINE zagotavlja visokokakovostne dokumente in fotografije z do 4800 dpi ločljivosti. PIXMA MG3150 omogoča tudi samodejno obojestransko tiskanje in ima integriran Wi-Fi, kar mu še povečuje vrednost.


Canon PIXMA MG2150

Vsi tiskalniki PIXMA so opremljeni z napredno Canonovo programsko opremo, ki omogoča tiskanje iz videov visoke ločljivosti Full HD ter brezžično tiskanje in skeniranje iz mobilnih naprav. Temu je namenjena Canonova nova brezplačna aplikacija Photo-Print App za naprave iOS in Android OS[iv].

i-SENSYS za visokozmogljivo lasersko tiskanje

Canon je prav tako predstavil tri nove laserske tiskalnike i-SENSYS, med katerimi sta i-SENSYS LBP7010C in LBP7018C dostopna barvna laserska tiskalnika za posameznike in domače pisarne. i-SENSYS MF3010 je kompakten večfunkcijski črno-beli tiskalnik za majhne in domače pisarne.

Za več informacij o Canonovih najnovejših izdelkih obiščite http://www.canon-europe.com.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati