Nikon COOLPIXOM S100

Nikon COOLPIXOM S100

Nikon COOLPIXOM S100

Nikon COOLPIX S100 je stilsko oblikovan fotoaparat z upravljanjem na dotik s 16 milijoni slikovnih točk, 8,7-centimetrskim (3,5-palčnim) zaslonom OLED na dotik in možnostjo fotografiranja v 3D tehniki.

Sporočilo za javnost

Fotoaparat COOLPIX S100 je prava in nadvse prefinjeno oblikovana izbira za tiste, ki želijo fotoaparat, ki je preprost za uporabo in idealen za prenašanje. Ta elegantni model je na voljo v rožnati, rdeči ali črni barvi ter z ohišjem, ki je debelo le 18,1 mm. Nadzorna plošča, ki zazna več dotikov hkrati, vam omogoča, da fotoaparat zgolj z dotikom prstov upravljate s pomočjo velikega 8,7-centimetrskega (3,5-palčnim) zaslona OLED.

Najbolj zabavna je možnost fotografiranja v 3D tehniki. Ta namenski način za 3D-fotografiranje združi dve fotografiji, posneti z različnih položajev, v 3D-sliko, ki jo lahko predvajate na TV sprejemnikih ali računalnikih, ki so zmožni predvajanja 3D-slike. Kot vsi modeli COOLPIX tudi S100 zagotavlja korektno delovanje v vseh svetlobnih pogojih, saj ima zelo občutljivo tipalo CMOS s 16 milijoni slikovnih točk. Nudi snemanje videoposnetkov v polni ločljivosti HD (1080p) s stereo zvokom, širokokotni objektiv NIKKOR s 5-kratnim zoomom, tehnologijo proti zameglitvi in namenskimi načini za različne svetlobne pogoje, kot je »nočni portret«.

Način »enostavna panorama« širi fotografova obzorja, saj zajema fotografije, ki pokrivajo vidni kot 360˚ in 180˚. Medtem, ko fotoaparat navpično ali vodoravno pomikate prek scene, tipalo CMOS zajame hiter rafal posnetkov, ki se takoj združijo v čudovito panoramo.

Fotoaparat COOLPIX S100 bo od začetka septembra na voljo po priporočeni ceni 269€.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati