Nikon COOLPIX S30

Nikon COOLPIX S30

Nikon je predstavil nov fotoaparat Coolpix S30, ki brez težav preživi padce z višine do 80 cm ter je vodotesen do 3 metre globine.

COOLPIX S30 ima večje gumbe, uporabniški vmesnik je poenostavljen in preprost, menije pa sestavljajo jasne in barvite ikone. Oblikovanje je simetrično z velikima sprožilcema na obeh straneh, enim za fotografiranje in drugim za videoposnetke. Dvignjen objektiv in vgrajena bliskavica sta umeščena v sredini fotoaparata, kar omogoča zelo udobno držanje in upravljanje.

S30 ima vgrajeno tipalo z 10 milijoni slikovnih točk, objektiv Nikkor s 3-kratno optično povečavo (29 -87 mm) in 6,7-centimetrski (2,7-palčni) visoko ločljivi zaslon LCD. Samodejna tehnologija, vključno z e-VR (samodejno zmanjševanje vibracij) in zaznavanjem gibanja, zagotavlja ostre posnetke tudi najhitrejših prijateljev. Snemanje videoposnetkov v ločljivosti 720p in zabavni filtri v fotoaparatu pa zagotavljajo ustvarjalno izražanje.

Funkcija samodejnega izklopa poskrbi, da se fotoaparat ugasne po treh minutah nedejavnosti in tako varčuje z energijo v baterijah AA.

COOLPIX S30 bo od 29. marca na voljo v beli, črni, rožnati in modri barvi po priporočeni maloprodajni ceni 109 €.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.