Nikon COOLPIX S2600, COOLPIX L25 in COOLPIX L26

Nikon COOLPIX S2600, COOLPIX L25 in COOLPIX L26

Nikon je predstavil tri nove kompaktne fotoaparate, ki jih odlikuje preprosto rokovanje, veliko različnih samodejnih učinkov in dostopne cene: COOLPIX S2600, COOLPIX L25 in COOLPIX L26.

Trojček sestavljajo COOLPIX S2600, ultra tanek fotoaparat s 14 milijoni slikovnih točk in petkratnim optičnim zoomom, preprosti COOLPIX L25 s preprostim samodejnim načinom ter funkcionalni COOLPIX L26 s 16 milijoni slikovnih točk in snemanjem videoposnetkov z enim dotikom.

Elegantno preprost: COOLPIX S2600
Ker meri le 19,5 mm v debelino, bo COOLPIX S2600 zanesljivo našel prostor v osebni prtljagi. Vse najlepše trenutke lahko zajame v ostrih, jasnih fotografijah ali videoposnetku z ločljivostjo 720p. Preprost samodejni način optimizira vse nastavitve fotoaparata glede na svetlobo, v kateri fotografirate, samodejni izbirnik scene pa izbere primeren scenski način. Medtem pa štiri tehnologije, vključno z e-VR (zmanjševanje vibracij), samodejno preprečujejo pojav zamegljenih posnetkov. Posebej ustvarjalnim je namenjen meni za retušo z načini obdelave posnetkov, kot so npr. način selektivne barve, ki pretvori sliko v črno-belo, nato pa na izbrano območje doda nekaj barve.

Fotoaparat COOLPIX S2600 je na voljo v srebrni, črni, rdeči in rožnati ter v posebni vijoličasti in črni različici s potiskom. Na prodanih policah je od 20. januarja po priporočeni maloprodajni ceni 109 evrov.

Preprost začetek: COOLPIX L25
Vsem, ki šele začenjate s fotografijo, bo COOLPIX L25 s širokokotnim objektivom in petkratnim zoomom in s pomočjo vgrajenih pametnih samodejnih nastavitev pomagal zajeti fotografije in videoposnetke. Preprosti samodejni način optimizira vse nastavitve fotoaparata glede na svetlobo okolice, tako da bodo vaše fotografije vedno uspele. Vgrajeno elektronsko zmanjševanje vibracij in zaznavanje gibanja preprečujeta tresenje fotoaparata, sistem pametnega portreta pa ima funkcije, kot sta samosprožilec nasmeha in mehčanje kože, ki zagotavljata, da bodo vaši portreti vedno popolni.

 

Fotoaparat COOLPIX L25, ki ga napajate vedno dostopne baterije tipa AA, bo od 16. februarja na voljo v srebrni, črni, rdeči in beli barvi po priporočeni maloprodajni ceni 79 evrov.


Za pomembne reči v življenju: COOLPIX L26
Fotoaparat COOLPIX L26 je še en fotoaparat, preprost za uporabo. S 16 milijoni slikovnih točk, širokokotnim objektivom NIKKOR s petkratnim optičnim zoomom, 7,5-centimetrskim (3,0-palčnim) zaslonom LCD in snemanjem videoposnetkov v ločljivosti 720p ima vse za zajem pomembnih dogodkov.

COOLPIX L26 v srebrni, črni in rdeči barvi bo na prodanih policah od 16. februarja po priporočeni maloprodajni ceni 109 evrov.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati