Tiskalnik Canon PIXMA MG4150

Tiskalnik Canon PIXMA MG4150

Canon je najavil nov kompaktni večfunkcijski tiskalnik, ki omogoča povezovanje z internetom, namenjen študentom ali družinam, ki potrebujejo dostopen in kakovosten tiskalnik  PIXMA MG4150

Sporočilo za javnost

PIXMA MG4150 je na voljo v elegantni črni barvi z izboljšanimi funkcijami in možnostmi povezovanja, zaradi česar je tiskanje s pametnih telefonov in tabličnih računalnikov enostavnejše kot kdajkoli.

MG4150 podpira obojestranski izpis in ima okolju prijazne lastnosti, nabor programske opreme pa uporabnikom omogoča kakovosten izpis dokumentov in fotografij.

Priključite in delite
Vgrajen Wi-Fi v MG4150 omogoča skeniranje in kopiranje skoraj kjerkoli v okviru doma. S Canonovo aplikacijo Easy Photo-Print je tiskanje in skeniranje na napravah iOS ali Android hitro in enostavno. Z neposrednim dostopom do oblaka je uporabnikom na voljo tiskanje fotografij, shranjenih v spletnih albumih, kot je Picasa Web Albums, za kar se uporablja Online Album Photo Print prek povezave PIXMA Cloud Link.

Z MG4150 je mogoče prihraniti čas, saj ponuja nabor predlog, kot so koledarji, kuverte, pisemski papir, opomniki in drugi uporabni viri, ki so z možnostjo Web Template Print na voljo s pritiskom na gumb.

Izboljšana funkcionalnost
Izpis dokumentov in fotografij prvovrstne kakovosti je z MG4150 zelo hitro; kakovostno fotografijo 10x15 cm brez roba v običajnem načinu natisne v 44 sekundah, ISO hitrosti izpisa pa so 9,9 slike/minuto črno-belo in 5,7 slike/minuto barvno. Pogostim uporabnikom so namenjene nove kartuše Canon FINE v velikosti XL, ki omogočajo do 50-odstotni prihranek v primerjavi s standardnimi kartušami. Ti modeli so idealni tako za tiskanje dokumentov kot fotografij; tiskalne glave FINE s kapljicami velikosti 2 pl ter ločljivost izpisa 4800 dpi zagotavlja izvrstne fotografije in ostre izpise dokumente. MG4150 ima 6 cm zaslon LCD za enostavno upravljanje, funkcija Auto Duplex Print omogoča samodejno tiskanje na obe strani za večjo učinkovitost.

Pametna zasnova
MG4150 je zasnovan tako, da se s svojim videzom in ekološkimi nastavitvami loči od tekmecev. Kompaktno ohišje s svetlečim premazom je enostavno umestiti v še tako elegantno opremljen dom. Canonova zasnova FastFront omogoča dodajanje papirja in kartuš s čelne strani, zaradi česar je tiskalnik mogoče namestiti ob steno ali na polico. Ekološko osveščeni uporabniki bodo z uporabo funkcije ECO Settings nadzirali porabo papirja z obojestranskim izpisom in zmanjšanje izpustov CO2. Samodejen izklop prihrani dragoceno energijo, funkcija Quick Start pa omogoča hiter zagon tiskalnika za izpis na zahtevo.

Pametna programska oprema
Novi MG4150 ima priložen nabor programske opreme za pametno tiskanje, ki bo zadovoljilo najzahtevnejše uporabnike. Standardno je priložena celovita zbirka intuitivne programske opreme za tiskanje fotografij in skeniranje. Fotografi lahko na primer uporabijo program Auto Photo Fix II, ki s tehnologijo prepoznavanja obrazov in analize prizorov odstrani pogoste nepravilnosti na fotografijah ter jih vedno naredi privlačne.

Z uporabo Canonovih originalnih črnil imajo uporabniki MG4150 dostop do spletne storitve CREATIVE PARK in CREATIVE PARK PREMIUM, ki je odličen spletni vir za tiskanje voščilnic, papirnatih izdelkov in koledarjev. Ponuja tudi dostop do ekskluzivnih slik in umetniških izdelkov slavnih umetnikov in fotografov.
Programska oprema Easy-WebPrint EX tiska spletne strani ravno toliko, kot je potrebno, zato je pretirana poraba papirja med tiskanjem spletnih strani stvar preteklosti. Intuitivna programska oprema združi različne spletne strani jih izpiše na eni strani z uporabo funkcije Auto Clip ali z možnostjo prilagajanja strani z enim klikom.

Programska oprema Easy-PhotoPrint EX uporabnikom omogoča, da naredijo vtis na družino in prijatelje, saj omogoča ustvarjalno tiskanje fotografij, koledarjev in albumov. Z novo funkcijo Fun Filter Effect je mogoče slikam dodati umetniške učinke, kot so zameglitev ozadja, ribje oko, glajenje Soft Focus, miniaturni učinek in fotoaparat-igrača.
 

Slike iz HD-filmov je mogoče tiskati iz HD-video posnetkov, narejenih s Canonovimi zrcalno-refleksnimi in digitalnimi kompaktnimi aparati. Med ustvarjalnimi orodji je še Merge Frames, ki združi več slik in pričara občutek gibanja, ter Layout Print, ki iz kratkega filma naredi strip.
 

PIXMA MG4150 bo v Evropi na voljo marca 2012.
 

PIXMA MG4150 – ključne lastnosti:
• Večfunkcijski tiskalnik: tiskanje, kopiranje, skeniranje in Wi-Fi
• Kompaktna zasnova s čelnim dostopom FastFront
• Do 4800 dpi, min. 2 pl kakovost
• ISO ESAT 9,9 slike/minuto črno-belo / 5,7 slik/minuto barvno
• Fotografija 10x15 cm v 44 sekundah
• Samodejno obojestransko tiskanje
• PIXMA Cloud Link
• Tiskanje filmov Full HD
• CREATIVE PARK PREMIUM
 

Komentarji
Saša Bizjak (@SasaBizjak) 2. februar 2012 18:07
a mogoče ve kakšna bo cena?
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati