Canon PowerShot D20

Canon PowerShot D20

Canon je predstavil robusten PowerShot D20 – ustvarjen za pustolovščino in ekstremna doživetja, z izjemno kakovostjo slik in Full HD-videa (1080p).

Sporočilo za javnost

Trdno in športno grajeno ohišje v notranjosti skriva Canonovo napredno tehnologijo, zaščiteno proti vodi, udarcem, zmrzali in prahu. Idealen pripomoček za navdušence nad spusti po brzicah ali osvajalce gorskih brezpotij, ki lahko sedaj svoje dosežke dokažejo s fotografijami.
PowerShot D20 je poln vsestranske tehnologije, ki vključuje napredni sistem HS, zasnovan za zagotavljanje kakovostnih fotografij tudi v svetlobno zahtevnih pogojih. Njegova kompaktnost in lahkost omogočata prenašanje tako v nahrbtniku kot na karabinu, zaradi zdržljive zasnove pa bo prenesel še tako zahtevno pustolovščino – uporabnikom omogoča, da presežejo same sebe, pri tem pa ne skrbijo, ali bo njihove podvige zdržal tudi fotoaparat.

Canonova kakovost z vsakim posnetkom
Srce PowerShota D20 je Canonov sistem HS, ki združuje visoko občutljivo tipalo CMOS z 12,1milijona točkami in procesor DIGIC 4 za zmogljivost v vsakem položaju – še posebej pri šibki svetlobi.
Bodisi raziskujete podvodno lepoto eksotičnega zaliva bodisi je vašemu trekingu sledil vzpon na vrh sveta, v vsakem primeru bo PowerShot D20 s širokokotnim 28 mm Canonovim objektivom zabeležil čudovite prizore, 5x optični zoom pa bo približal akcijo. Za ostre slike in videe poskrbi Intelligent IS, ki analizira prizor in izbere optimalne nastavitve za optično stabilizacijo slike izmed sedmih različnih načinov . Na primer, ko snemamo video na brezpotjih, način Dynamic IS kompenzira tako tresljaje rok kot gibanje. Panning IS je odličen za slikanje ptic, ki jim sledimo skozi prizor, saj zagotavlja stabilizacijo slike samo v eni smeri, medtem ko je način Macro IS najbolj primeren za slikanje čudovitihpodrobnosti na koralnem grebenu.
Vdihnite novo življenje slikanju pod morjem in zajemite redke prizore in podrobnosti s posebnim načinom Underwater Macro, ki v kombinaciji s hitrim ostrenjem Quick AF zagotavlja odziven in natančen fokus. Izboljšana natančnost nastavitve beline in možnost hitre nastavitve uporabnikom omogoča podvodno fotografijo v naravnih barvah. Za še večjo svobodo pustolovcev je na voljo vodotesno ohišje WP-DC45 z nastavkom za zunanjo bliskavico, ki dopušča potope do globine 40 metrov.

Način za slikanje nočnih prizorov iz roke (Handheld Night Scene) omogoča brezskrbno slikanje. Zajame serijo posnetkov in jih združi v eno jasno in idealno osvetljeno fotografijo. Super Slow Motion Movie pa dviguje napetost hitrih akcijskih dogodkov.

Pripravljen vam je slediti povsod
Dovolj je robusten, da se zoperstavi vsem pogojem, saj PowerShot D20 tesni do globine 10 metrov in prenese temperature do –10°C. Tehnologija aktivnega zaslona uporabnikom omogoča nadzor nekaterih funkcij s pritiski na ohišje, zato tudi uporaba v rokavicah ne predstavlja ovire. PowerShot D20 je trpežen in zdrži padce z višine do 1,5 metra, tesni pa tudi pred peskom in prahom.

Tisti, ki želijo svojo pustolovščino zabeležiti na zemljevidu je na voljo označevanje z GPS , funkcija sledenja z GPS pa porabi zelo malo energije . Prvi se uporablja za opremljanje slik z lokacijskimi podatki, drugi pa za sledenje poti s priloženo programsko opremo Map Utility in s storitvijo Google Earth . Podoživljanje zgodbe za sijajnim posnetkom je sedaj še enostavnejše v načinu Movie Digest, ki naredi filmski prikaz celodnevnega fotografiranja. Ko je vklopljen, ta način snema zadnje 4 sekunde pred vsakim posnetkom v ločljivosti HD 720p, nato združi vse posnetke enega dne in ustvari film, ki prikazuje doživetja na povsem drugačen, zanimiv način.
Ko se dogodki odvijajo hitro, je PowerShot D20 vedno pripravljen. Namenski gumb za snemanje filmov daje možnost takojšnjega preklopa na snemanje filmov Full HD 1080p. Doživetja si je mogoče še enkrat ogledati na velikem zaslonu prek povezave HDMI s funkcijo CEC, ki omogoča ustavljanje, ponavljanje ali hitro pregledovanje kateregakoli posnetka z uporabo daljinca združljivega televizijskega sprejemnika.

Enostaven za uporabo, enostaven za raziskovanje
Tudi ko je akcija hitra in drzna, je kadriranje enostavno s pomočjo svetlega 7,5 cm zaslona PureColor II LCD s 460.000 točkami ločljivosti v razmerju 4:3. Funkcija Smart Auto omogoča tudi popolnim začetnikom, da ustvarijo čudovite posnetke, saj prepozna 32 različnih prizorov in izbere ustrezne nastavitve za optimalno osvetlitev.
PowerShot D20 ima sedem ustvarjalnih učinkov, ki vsakemu posnetku vdihnejo posebno vzdušje ter tako fotografom omogoča spreminjanje pogleda na svet. Na primer učinka miniature ali ribjega očesa popolnoma spremenita posnetek in ustvarita edinstven prizor.

Dodatna oprema za pustolovce
Med dodatno opremo sodi karabin in ramenski trak, ki omogoča, da je fotoaparat med hojo ali plezanjem vedno pri roki. Neoprenski in silikonski etui dajeta še večjo zaščito, plovec pa omogoča, da je aparat med plavanjem vedno na površju. S temi dodatki je PowerShot D20 pripravljen na vsako pustolovščino.
PowerShot D20 – ključne lastnosti:
• Robusten fotoaparat; 12,1 milijona točk, sistem HS
• Vodotesen, odporen na udarce in prah, zaščiten proti zmrzali
• 28 mm, 5x optični zoom; Intelligent IS
• GPS
• 7,5 cm zaslon PureColor II LCD
• Full HD-filmi
• Smart Auto (32 prizorov)
• Posebni načini snemanja videa
• Podvodne funkcije
• Dodatno 40 m vodotesno ohišje
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati