629,00€
Nov objektiv: NIKKOR 24-85 VRII formata FX

Nov objektiv: NIKKOR 24-85 VRII formata FX

Nikon je za vse obstoječe in prihodnje lastnike fotoaparatov polnega formata FX predstavil nov kompakten standardni zoom-objektiv z razponom goriščnice od 24 do 85 mm in vgrajeno tehnologijo zmanjšanja vibracij druge generacije (VRII).

Sporočilo za javnost

S svojim vsestransko uporabnim razponom goriščnice od širokega kota do telefoto-objektiva, lahkim ohišjem ter dostopno ceno predstavlja vsestranski in priročen objektiv formata FX za pokrivanje najrazličnejših fotografskih situacij.

Kompaktni objektiv NIKKOR AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR je namenjen fotografiranju najrazličnejših vsakodnevnih trenutkov in motivov na terenu. Vsestranski razpon goriščnice od 24 do 85 mm pokriva najpogosteje uporabljene goriščne razdalje – od krajin do portretov. Uporabnemu razponu goriščnic pomaga še sistem zmanjšanja vibracij druge generacije (VR II), ki omogoča občutno ostrejše fotografije pri fotografiranju iz roke po celotnem razponu zooma. Sistem VR II poleg tega omogoča, da fotografirate brez uporabe stativa s časi, ki so do štiri zaslonke daljši kot običajno, zato imate v slabi svetlobi boljše možnosti za fotografiranje.

Nanos Super Integrated Coating družbe Nikon zagotavlja verodostojno reprodukcijo barv, medtem ko optični element iz stekla (ED) z izjemno nizko razpršitvijo svetlobe in trije asferični elementi objektiva zagotavljajo odlično ostrino in kontrast že pri največji odprtosti zaslonke.

Objektiv je uravnotežen po velikosti, teži, ceni in kakovosti slike, poleg tega pa je na spodnjem delu, kjer je bajonet, še posebno, na vremenske pogoje odporno tesnilo.
Novi objektiv AF-S NIKKOR 24–85mm f/3.5–4.5G ED VR bo v Sloveniji dobavljiv konec junija po priporočeni ceni 629 evrov.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati