Canon predstavil novo aplikacijo za Facebook in programsko opremo PIXMA

Canon predstavil novo aplikacijo za Facebook in programsko opremo PIXMA

Canon je predstavil novo ponudbo programskih rešitev za tiskanje fotografij, ki bodo domačim uporabnikom olajšale organizacijo in tiskanje njihovih priljubljenih trenutkov ali ustvarjalno raziskovanje s tiskalniki PIXMA.

Nova ponudba vključuje aplikacijo za Facebook, ki olajša tiskanje čudovitih fotografij neposredno iz foto albumov, in celovito platformo My Image Garden, ki v enotnem, za uporabo prijaznem vmesniku združuje vso programsko opremo za tiskalnike Canon PIXMA.

Print Your Days
Canon je razvil novo aplikacijo za Facebook, poimenovano Print Your Days , ki poenostavi izboljševanje in tiskanje fotografij neposredno s spletne strani brez potrebe po dodatni programski opremi. Aplikacija, ki je na voljo prek Facebooka, vključuje orodja, ki vam omogočajo samodejno prilagajanje postavitve fotografije in ustvarjanje edinstvenih kolažev z do petimi fotografijami na eni strani. Prav tako nudi izbiro stilov in možnosti urejanja, vključno z robovi, izrezovanjem in možnostjo dodajanja podpisov ter tudi barvitih foto učinkov, kot so toni sepia za priljubljen starinski videz. Izbirati je mogoče med 24 barvitimi ozadji za kolaž, ki segajo od zabavnih pik do bolj naravnih učinkov, kot so trava ali pluta, in ki natisnjenim fotografijam dodajo še več ustvarjalnosti.
Print Your Days prav tako omogoča tiskanje fotografij, ki so jih na Facebook dodali prijatelji , kar olajša uživanje in izmenjevanje fotografij počitnic, rojstnih dni in posebnih priložnosti. Aplikacija Print Your Days je ob predstavitvi na voljo v angleškem jeziku.

My Image Garden
My Image Garden, nova programska oprema za tiskalnike PIXMA, olajša navigacijo med Canonovo programsko opremo za tiskanje in skeniranje. My Image Garden , ki je na voljo za vse tiskalnike PIXMA, predstavljene od jeseni 2010, je celovita platforma, ki v enotnem in za uporabo prijaznem vmesniku združuje vso programsko opremo, ki je trenutno na voljo za tiskalnike PIXMA. Nove napredne funkcije vključujejo Automatic Suggestion, ki na vašem osebnem računalniku išče shranjene fotografije in prikaže pozabljene fotografije na namizju v obliki predstavitve. Fotografije je nato mogoče urejati in tiskati prek rešitve My Image Garden. Funkcija Automatic Layout uporablja tehnologijo razvrščanja za prepoznavanje fotografij in samodejna priporočila optimalne postavitve za tiskanje. Tehnologija prepoznavanja obrazov prav tako na fotografijah prepozna obraze in jih samodejno razvrsti v skupine, kar olajša iskanje posnetkov posameznih prijateljev in družine.

Rešitev My Image Garden bo na voljo za prenos do konca julija 2012.

Nove vsebine in uporabniška izkušnja z viri CREATIVE PARK PREMIUM
V okviru programske opreme My Image Garden so na voljo tudi CREATIVE PARK PREMIUM , Canonovi brezplačni viri za prenos in ustvarjanje kartic, koledarjev in drugega pisarniškega materiala. Vključujejo dostop do ekskluzivnih slik in slikovnega materiala, vključno s priljubljenim Medvedkom Paddingtonom, Petrom Zajcem in Zelo lačno gosenico Erica Carle. CREATIVE PARK PREMIUM je bil posodobljen z novim, za uporabo prijaznim postopkom izbire fotografij, ki vam omogoča prikazovanje, prenašanje in tiskanje fotografij prek enotnega uporabniškega vmesnika.

V posodobljenem CREATIVE PARK PREMIUM-u je prav tako na voljo nabor razburljivih novih vsebin, kot so čudovite fotografije in predloge za ustvarjanje National Geographica, ki jih je mogoče uporabiti pri ustvarjanju koledarjev. Nove vsebine NASE vključujejo ustvarjalne predloge za sestavljanje 3D-vesoljskega plovila Space Shuttle.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati