249,00€
Nov fotoaparat: Nikon COOLPIX S6400

Nov fotoaparat: Nikon COOLPIX S6400

Nikon z novim tankim in zmogljivim Nikonom COOLPIX S6400 z 12-kratnim (25 – 300 mm) optičnim zumom, od zadaj osvetljenim CMOS svetlobnim tipalom s 16-milijoni točk, velikim LCD zaslonom na dotik in funkcijo hitri učinek (Quick Effect).

Sporočilo za javnost

Kljub svojemu tankemu, le 19,8 mm debelemu ohišju, ima COOLPIX S6400 širokokotni objektiv NIKKOR z 12-kratnim optičnim zoomom. Prednost od zadaj osvetljenega senzorja CMOS je, da na vsako slikovno točko tipala pade več svetlobe, kar je še posebej pomembno pri fotografiranju svetlobno podhranjenih motivov, kot je temačni koncert, večerja ob svečah ali sončni zahod. Zamegljenost fotografij pri slabi svetlobi kompenzira tudi visoka ISO občutljivost tipala (do 3.200) in stabilizacija objektiva, ki samodejno v realnem času odpravi učinke tresenja fotoaparata. Samodejni HDR način poskrbi za podrobne fotografije tudi pri kontrastnih scenah, kot je sončna plaža.

Nikon COOLPIX S6400 premore 7,5-centimetrski (3-palčni), na dotik občutljivi široki zaslon LCD s 460.000 točkami s tehnologijo gladkega dotika in prevleko proti odsevom. Pri snemanju videa v polni HD ločljivosti (1080p) je na voljo ves razpon 12-kratnega zuma in inteligentno krmiljenje sistema ostrenja, ki samodejno izbere najboljši način za določanje goriščne razdalje za ostre in jasne posnetke ne glede na to, v katerem delu kadra je motiv. Snemanje video posnetka lahko začasno tudi prekinemo (Record Pause), fotoaparat pa iz vseh delov posnetkov ustvari eno samo datoteko.

S pritiskom na namenski gumb za snemanje videa takoj preklopite s fotografij na video in lahko začnete snemati video v ločljivosti Full HD, prizoru pa se lahko približate z objektivom z 12-kratnim zoomom. Funkcija začasne prekinitve snemanja (Record Pause) vam omogoči, da zaustavite in nato nadaljujete snemanje videoposnetka, fotoaparat pa ustvari eno samo datoteko videoposnetka za nepretrgano predvajanje.

Nikon COOLPIX S6400 bo naprodaj v srebrni, črni, rdeči, modri in škrlatni barvi. Na naših prodajnih policah bo 20. septembra, zanj pa bo treba odšteti 249 evrov.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.