Največji fotografski dogodek v Sloveniji: Nikonov dan fotografije

Največji fotografski dogodek v Sloveniji: Nikonov dan fotografije

Že peto leto zapored Nikon organizira največji fotografski dogodek v Sloveniji - Nikonov dan fotografije, ki ga vsako leto obišče med 1200 - 1500 obiskovalcev. Letošnji dogodek bo 30. novembra 2012 v prostorih Viba filma v Ljubljani med 14.00 in 21.00 in bo še posebej pester, saj so organizatorji poskrbeli za kar nekaj novosti.

Prvič se bosta na dogodku predstavila izjemna fotografa iz tujine, avanturistični fotograf narave Florian Schulz s predavanjem Arktika ter ljubitelj akcijske fotografije Marcel Lämmerhirt s predavanjem Akcijska fotografija v snegu in ledu. Tudi tokrat s svojim predavanjem na dogodku ne bo manjkal eden najbolj prepoznavnih fotografov v Sloveniji Arne Hodalič. Letos bo predstavil zanimivo zgodbo o soli.

Na dogodku bo podrobno predstavljeno področje DSLR video. Spoznali boste posamezne korake video produkcije, od priprav, osnovne in dodatne opreme do snemanja in montaže. Vso fotografsko opremo, digitalne fotoaparate, objektive, bliskavice in drugo dodatno opremo boste lahko preizkusili in za nasvet povprašali video-strokovnjake.
Obiskovalci bodo letos na dogodku prvič lahko kupili tudi dodatno fotografsko opremo, saj bo v sklopu Nikonovega dneva fotografije prvič potekal tudi foto sejem.
Na svoj račun bodo prišli tudi tisti, ki bodo želeli brezplačno očistiti svojo fotografsko opremo v sklopu storitve Check&Clean Nikonovega pooblaščenega servisa. Dogodek je brezplačen.Kot vsako leto se bodo obiskovalci lahko seznanili in preizkusili najnovejšo Nikonovo DSLR opremo. Npr. fotoaparate D600, D800 in D5200 ter obstoječ nabor fotoaparatov, objektivov in druge dodatne opreme. Poleg drugih bo predstavljen tudi prvi fotoaparat z operacijskim sistemom Android, Nikonov Coolpix S800c ter najmanjši kompaktni fotoaparat na svetu Nikon Coolpix S01.

Več na http://www.nikonsvet.si/nikonov-dan-fotografije

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati