Prenovljena in posodobljena baza fotoaparatov

Prenovljena in posodobljena baza fotoaparatov

Z veseljem vas obveščamo, da nam je uspelo prenoviti in posodobiti našo bazo fotoaparatov, kjer se trenutno nahaja 755 modelov. Poleg specifikacij boste lahko dobili tudi mnenja ostalih uporabnikov, kot tudi ostale koristne informacije o določenem modelu.

V kolikor se odločate za nakup novega digitalne fotoaparata, vam bo baza vsekakor prišla prav. Med seboj namreč lahko primerjate fotoaparate po specifikacijah, prebirate mnenja, ter ocene ostalih uporabnikov, ki so do tega trenutka napisali že 881 mnenj o svojih aparatih. Tako boste namreč dobili informacije iz prve roke.

Seveda pa vabimo tudi vse lastnike fotoaparatov, da podajo svoje mnenje in oceno aparatu, ki si ga lastite. Le tako bo bazo še bolj zaživela in bila uporabna za ostale uporabnike.

Pregled nekaterih novosti:


Prikaz fotoaparatov po letnici najave, hitro filtriranje, hitro razvrščanje po izbranih kriterijih in lažji dostop do ostalih proizvajalcev.

 


Posodobljen grafičen vmesnik, lažji pregled nad ocenami, integracija z Malimi oglasi, koristne povezave:
- uradna najava (sporočilo za javnost)
- test fotoaparata
- fotografije ostalih uporabnikov fotoaparata v galeriji
- uradna stran proizvajalca
- pooblaščeni servis

 

Mnenja ostalih uporabnikov, podroben pogled nad ocenami in možnost pohvaliti koristen ali pograjati ne tako koristen komentar.

Upamo, da boste s prenovljeno bazo fotoaparatov zadovoljni in da vam bo prišla prav ob morebitnem nakupu nove "igrače".

Povezava do baze fotoaparatov: https://www.slo-foto.net/fotoaparati

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.