Foto-klik trgovina

Foto-klik trgovina

Foto-klik je ime na novo zaživele foto trgovine, ki je pred kratkim odprla svojo novo poslovalnico v Ljubljanskem BTC-ju. Trgovina je znana po svojih ugodnih cenah foto in video dodatkov, studijske opreme, objektivov, torb, stojal ter še marsikaterih drugih foto dodatkov ne samo v Sloveniji temveč tudi na področju celotne Evrope.

Oglasno sporočilo

Strankam najljubši izdelki so trenutno portretni studijski seti s katerimi lahko vaš studio opremite enostavno, zelo ugodno ter kvalitetno. Prav tako pa so postale nov trend tudi GoPro kamere, predvsem težko dobavljivi Black Edition.

Foto-klik je v Sloveniji ter tudi tujini znan predvsem po kvalitetnih ter cenovno ugodnih Korejskih objektivih znamke Samyang, ki so trenutno znani predvsem po svojih ultra-širokoktnih objektivih za Canon, Nikon, Sony, Pentax, Olympus, Samsung in Fuji. Seveda pa se Samyang v zadnjem letu pojavlja predvsem na video področju, saj so njihovi objektivi po kvaliteti primerljivi z originali (npr. 35mm f/1.4, 85mm f/1.4, 14mm f/2.8). Kmalu pa pričakujejo tudi nov objektiv Tilt-shift objektiv Samyang T-S 24mm F/3.5 ED AS UMC Tilt / Shift za Canon.Več o njih si lahko ogledate/preberete tukaj: www.foto-klik.si
Facebook: www.facebook.com/fotoklik

Za dodatna vprašanja pa vam je na voljo tudi njihova svetovalna ekipa foto-klik.

Komentiranje te novice je onemogočeno.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati