5.800,00€
Canon najavil nov HD-objektiv KJ20x8.2b KRSD 2/3

Canon najavil nov HD-objektiv KJ20x8.2b KRSD 2/3

Canon je najavil nov vsestranski 2/3" HD-objektiv KJ20x8.2B KRSD, zasnovan za najvišjo kakovost in zmogljivost v kompaktni in dostopni obliki. Nov objektiv združuje Canonovo priznano optično odličnost in dostopno ceno, zato je idealen za snemalce, ki potrebujejo višjo kakovost pri opravilih, kot so snemanje porok ali poslovnih videov, poučnih oddaj ali dokumentarcev.

Sporočilo za javnost

KJ20x8.2B KRSD ponuja impresivne tehnične lastnosti in kompaktno zasnovo, ki zagotavlja napredne zmogljivosti in vsestransko uporabnost. 20-kratni zoom objektiv doseže največjo goriščnico v samo eni sekundi, najmanjša razdalja do subjekta je 0,9 metra (10 mm z makrom). Goriščnica se razteza med 8,2 mm (60,7 stopinje vodoravnega kotnega vidnega polja v formatu 16:9) in 168 mm, kar v kombinaciji z maksimalno reflektivno odprtostjo zaslonke f/1.9 zagotavlja izvrstne operativne možnosti – vse skupaj v samo 1,25 kg.

Optične zmogljivosti nad vsemi drugimi
Nov objektiv je bil ustvarjen za vrhunske optične zmogljivosti v svoji kategoriji. Z natančnim nadzorom funkcije prenosa modulacije (MTF) na celotni slikovni ravnini, maksimalnim zmanjšanjem barvnega odklona in maksimalnim povečanjem kontrasta objektiv ponuja vrhunsko ostrino slike.

Kontrast je maksimiran z občutnim zmanjšanjem odsevov, motečega bleščanja in notranjih odbojev. Objektiv nudi natančen nadzor geometričnega popačenja pri širokokotnih nastavitvah, medtem ko je spektralna prevodnost v skladu s kolorimetrijskimi standardi HDTV-ja. Relativna distribucija svetlobe je optimizirana za večje odprtine zaslonke, enakomerno svetlost, izvrstno ostrino slike in visok kontrast, zato so snemalci lahko prepričani, da bodo njihovi HD-posnetki jasni in svetli.

Napredna tehnologija za brezhibno sliko
Vrhunske optične zmogljivosti Canona KJ20x8.2B KRSD je mogoče pripisati številnim Canonovim tehničnim inovacijam. Nova optična oblika obsega natančen optični element in večplastne premaze, poleg tega pa še Canonov notranji fokus – premičen optični sistem, ki izboljša nadzor nad barvnimi odkloni. Objektiv odlikuje tudi funkcija Shuttle Shot, napreden sistem z digitalnim pogonom, ki snemalcu omogoča natančno zoomiranje med prednastavljenimi goriščnicami.

Trden, zanesljiv in okolju prijazen
KJ20x8.2B KRSD je narejen po strogih Canonovih standardih. Dodali so mu številne uporabnikom prijazne možnosti, kot je kompaktna pogonska enota, pritrjena na objektiv pod ergonomskim kotom 12,5 stopinje, ki izboljšuje udobje in ravnotežje med snemanjem. Tako kot drugi aktualni Canonovi objektivi je tudi ta zasnovan z upoštevanjem okolja, zato pri njegovi izdelavi niso uporabljeni škodljivi materiali ali snovi. Zaradi zdržljivosti ga je mogoče uporabljati pri snemanju v različnih pogojih – prilagodljivost, ki v celoti odraža njegove napredne zmogljivosti.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati