349,00€
Nov fotoaparat: Nikon COOLPIX AW 110

Nov fotoaparat: Nikon COOLPIX AW 110

Robustni COOLPIX AW 110 je fotografski strokovnjak za vse ljubitelje ekstremnih športov in potapljače, saj zdrži potope do 18 metrov, padce z višine do 2 metra in ne zamrzne do minus 10 ºC. Upravljamo ga lahko z gibi oziroma premikanjem fotoaparata samega, kar je zelo priročno pod vodo ali če imate debele rokavice.

Sporočilo za javnost

Fotoaparat AW110 je tako kot vi pripravljen na dogodivščine. Ne glede na to, ali ga imate v roki, nameščenega na snowboardu, pripetega na nahrbtnik ali pritrjenega na kisikovo jeklenko, lahko vsako dogodivščino, potop, pljusk ali padec zabeležite na ostrih slikah in videoposnetkih v polni visoki ločljivosti Full HD (1080p). Z njim lahko raziskujete svet pod valovi do globine 18 metrov, kar je standardna globina potopa za vse tiste, ki so se usposobili za potapljača v odprtih vodah (Open Water Diver).

V odpornem kompaktnem ohišju je na voljo id zadaj osvetljeni slikovni senzor CMOS s 16 milijoni slikovnih točk, širokokotni objektiv NIKKOR s 5-kratnim zoomom in 7,5-centimetrskim (3-palčnim) zaslonom OLED s 614.000 pikami. Visoka svetlobna občutljivost ISO (do 3200) preprečuje nastanek zamegljenih slik, zaradi hitro premikajočih se motivov ali šibke svetlobe, Best Shot Selector (izbirnik najboljšega posnetka) (BSS) pa samodejno izbere najostrejši posnetek med 10 zaporednimi posnetki.

Prijatelji in družina bodo vedno na tekočem glede vaših najnovejših podvigih, saj vgrajeni Wi-Fi omogoča prenos slik in videoposnetkov neposredno v pametno napravo. Skladno s potrebami pustolovskih fotografov, ima AW110 vgrajeni tudi sistem GPS, ki omogoča geografske oznake fotografij tako, da lahko fotografijam zlahka sledite in pokažete drugim, kje so bile zajete. Elektronski kompas in zemljevid sveta vam bosta pomagala pri orientaciji in načrtovanju poti. Višinomer zabeleži natančno višino fotografiranja (razpon: od –300 m do 4500 m), hidrobarometer pa meri globino pod vodo (razpon: od 0 do 20 metrov).

Fotoaparat COOLPIX AW110 bo na voljo v kamuflažni, modri, črni in oranžni barvi od 21. februarja po priporočeni ceni 349 EUR.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati