>79,00€
Nova fotoaparata: Nikon COOLPIX L27 in L28

Nova fotoaparata: Nikon COOLPIX L27 in L28

Nikon je danes predstavil nova fotoaparata serije L, in sicer L27 in L28, preprosta kompaktna fotoaparata z vgrajenimi načini pametne avtomatike za zajem videoposnetkov in fotografij, zaradi katerih se lahko fotograf osredotoči na pomembne dogodke v življenju.

Sporočilo za javnost

Fotoaparat COOLPIX L27 s 16 milijoni slikovnih točk je privlačen, kompakten in preprost za uporabo saj namesto vas pametno ravna s fotografijami in videoposnetki. Preprosti gumbi in pametne samodejne funkcije (Easy Auto Mode) zagotavljajo jasne slike ter nasmejane obraze in odprte oči na portretih. Širokokotni objektiv NIKKOR s 5-kratnim optičnim zoomom (26–130 mm) omogoča izredno natančnost in visoko ločljivost. L27 zagotavlja snemanje videoposnetkov v ostrini visoke ločljivosti HD (720p) z enim samim pritiskom gumba, fotografije in videoposnetke pa lahko predvajate na 6,7-centimetrskem (2,7-palčnem) zaslonu LCD. Vgrajeno elektronsko zmanjševanje vibracij preprečuje tresenje fotoaparata, sistem pametnega portreta (Smart Portrait System) ima funkcije, kot sta samosprožilec nasmeha (Smile Timer) in mehčanje kože (Skin Softening), ki zagotavljata, da bodo vaši portreti popolni. Za brezskrbno fotografiranje z modelom L27 poskrbijo priročne baterije velikosti AA.

COOLPIX L28 je fotoaparat, ki ima z 20 milijoni slikovnih točk, širokokotnim objektivom NIKKOR s 5-kratnim optičnim zoomom, 7,5-centimetrskim (3,0-palčnim) zaslonom LCD in snemanjem videoposnetkov v ločljivosti 720p vse, kar potrebuje nezahtevni fotograf za zajem pomembnih trenutkov. Omogoča tudi enostavni samodejni način (Easy Auto Mode) in snemanje videoposnetkov z enim dotikom. Fotoaparat L28 napajajo baterije AA.

Fotoaparat COOLPIX L28 je na voljo v štirih barvah, L27 pa v petih. Naprodaj bosta od 21. februarja. COOLPIX L28 po 99 EUR, COOLPIX L27 pa po 79 EUR.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati