129,00€
Nov fotoaparat: Nikon COOLPIX S31

Nov fotoaparat: Nikon COOLPIX S31

Nikon je predstavil nov robustni fotoaparat S31 z 10-imi milijoni slikovnih točk. Omogoča potapljanje do 5-ih metrov, odporen je proti udarcem in prahu ter tako preprost za uporabo, da ga bodo z veseljem uporabljali vsi, od otrok do babic in dedkov. Vgrajeni filtri, kot je učinek ribjega očesa ali selektivna barva, naredijo S31 še bolj zabaven.

Sporočilo za javnost

S31 je odporen, preprost in zabaven družinski fotoaparat. Ima velike gumbe, pregledne menije, objektiv NIKKOR s 3-kratnim optičnim zoomom, 6,7-centimetrski (2,7-palčni) zaslon LCD, možnost snemanja videoposnetkov visoke ločljivosti HD in zabavne vgrajene filtre. Ker fotoaparat prenese udarce, lahko z njim vsakdo samozavestno zajame čudovite slike in videoposnetke. Je vodoodporen do globine 5 metrov, preživi padce z višine do 1,2 metra in je odporen proti prah, tako, da je ustvarjen za aktivno rabo doma in na počitnicah.

Simetrično ohišje zagotavlja, da je S31 preprost za uporabo in je v vsaki roki kot ulit. Bliskavica je vedno na sredini, veliki namenski gumbi za fotografiranje ali snemanje ostrega videoposnetka v ločljivosti 720p pa so na obeh straneh fotoaparata, tako da mezinca ne bi zašla v kader. Logični meniji s prepoznavnimi in barvitimi ikonami omogočajo povsem preprosto premikanje po funkcijah. Samodejna tehnologija proti zameglitvi zagotavlja ostre posnetke prijateljev ali sorodnikov ne glede na to, kako hitri so.

Fotoaparat COOLPIX S31 bo na voljo v rumeni, rožnati, modri, beli in rjavi barvi od 21. februarja po priporočeni ceni 129 EUR.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati