Nikon predstavlja nove fotoaparate COOLPIX s jakim zumom i Wi-Fi vezom

Nikon predstavlja nove fotoaparate COOLPIX s jakim zumom i Wi-Fi vezom

Nikon Europe pojačava svoju ponudu fotoaparata COOLPIX s tri nova kompaktna fotoaparata, uključujući dvije opcije s jakim zumom i dva modela s ugrađenom funkcijom za bežični prijenos slika za trenutno slanje slika na kompatibilne pametne uređaje. S9500 s 18 megapiksela i Wi-Fi vezom i s nevjerojatnim 22x optičkim zumom, OLED monitorom od 7,5 cm (3,0 in.) i ugrađenim GPS-om. S5200 sa 16 megapiksela i Wi-Fi vezom ima širokokutni objektiv NIKKOR sa 6x zumom i visoku razlučivost (460.000 točaka) te LCD monitor od 7,5 cm (3,0 in.). I na kraju, S9400 s 18 megapiksela i objektivom NIKKOR s 18x optičkim zumom te OLED monitorom od 7,5 cm (3,0 in.). Svi modeli imaju senzor slike CMOS s pozadinskim osvjetljenjem, funkciju smanjenja vibracija pri pomaku objektiva i mogućnost snimanja videozapisa u punoj HD (1080p) razlučivosti.

Nicolas Gillet, voditelj Sektora proizvoda za potrošačke proizvode za Nikon Europe, kaže: “Ovi novi modeli u našoj ponudi fotoaparata COOLPIX zadovoljavaju potrebe i ljubitelja super jakog zuma i pasioniranih korisnika društvenih mreža. S9500 ima iznimno svestran raspon za fotoaparat džepnog formata, zahvaljujući objektivu s 22x zumom koji pokriva praktički sve, od snimaka sa safarija na koji odete jednom u životu pa do krupnih planova omiljene grupe. Omogućuje vam čak i da svoj pametni uređaj upotrebljavate i kao daljinski upravljač za fotoaparat, što je vrlo praktično kod snimanja autoportreta. I model S9500 i S5200 omogućuju povezivanje za lako dijeljenje, uz trenutno slanje na kompatibilan pametni uređaj dostupan putem Wi-Fi veze. Sva tri fotoaparata jamče bolje slike u usporedbi s onima koje dobijete pametnim telefonom, zato što, osim izvrsne kvalitete slike koju i očekujete, imaju optički zum koji ustvari približava vaš objekt na slici umjesto da, kao kod digitalnog zuma, uvećava dio slike.”

COOLPIX S9500 – Snimite krupne planove koje vrijedi podijeliti s drugimaMogućnost brzog prelaska sa širokokutnog na ultra telefotografsko snimanje nešto je što trebate doživjeti da biste znali cijeniti, a COOLPIX S9500 sa svojim objektivom NIKKOR s 22x optičkim zumom i ED staklom doista će vas oduševiti. Iznimno svestran žarišni raspon od 25–550 mm doista može biti zabavan jer omogućuje krajnje lako snimanje i udaljenih akcija i krupnih planova.

Senzor slike CMOS s 18 megapiksela i s pozadinskim osvjetljenjem i funkcija smanjenja vibracija kod pomaka objektiva znači da čak i na najuzbudljivijim događanjima, kao što su velika sportska natjecanja ili koncerti na stadionu, COOLPIX S9500 omogućuje dobivanje iznimno oštrih slika i videozapisa. OLED monitor od 7,5 cm (3,0 in.), iznimne svjetline i visokog kontrasta, omogućuje prikaz uživo scene pred vama i lako kadriranje vašeg snimka.

Kada ste snimili trenutak za pamćenje točno onako kako ste ga doživjeli, možete ga trenutno podijeliti s prijateljima i obitelji, jer S9500 može prenijeti vaše visokokvalitetne slike i videozapise izravno na vaš pametni uređaj* spreman za njihovo slanje na stranice vaše omiljene društvene mreže.

Želite podijeliti svaki detalj nezaboravnog trenutka? COOLPIX S9500 ima funkciju snimanja videozapisa pune HD (1080p) razlučivosti na dodir gumba a može čak i povezati zasebne scene u jedan neprekinuti videozapis. Štoviše, ugrađeni GPS omogućuje dodavanje geooznaka fotografijama bilo kada, ili pronalaženje vaše rute putem računala, dok vam elektronički kompas govori u kojem točno smjeru pokazuje fotoaparat.

COOLPIX S9500 dolazi u četiri boje: srebrnoj, crnoj, crvenoj i smeđoj.**

COOLPIX S5200 – moderan način dijeljenja


COOLPIX S5200 sa 16 megapiksela i ugrađenom Wi-Fi vezom, džepne je veličine, a omogućuje snimanje i dijeljenje čarobnih trenutaka na licu mjesta. Bilo da ste na rođendanskoj proslavi ili u zabavnom noćnom izlasku u grad, S5200 omogućuje vam lak prijenos slika i videozapisa na vaš pametni uređaj* spreman za njihovo slanje i dijeljenje s drugima.

LCD monitor od 7,5 cm (3,0 in.) visoke razlučivosti omogućuje oštar kontrast i jasan pregled, dok senzor CMOS sa 16 megapiksela daje vrhunske slike pri slabom svjetlu. Objektiv NIKKOR sa 6x optičkim zumom omogućuje lako snimanje grupnih snimaka ili krupnih planova, a funkcija smanjenja vibracija pri pomaku objektiva umanjuje efekte podrhtavanja fotoaparata u stvarnom vremenu te omogućuje oštre slike i videozapise u svim situacijama. Kada nastupi trenutak koji želite sačuvati na videozapisu, S5200 omogućuje trenutno prebacivanje na snimanje videozapisa u punoj HD razlučivosti jednostavnim dodirom namjenskog gumba.

COOLPIX S5200 dolazi u pet boja: srebrnoj, crnoj, crvenoj, plavoj i boji šljive.**

COOLPIX S9400 – Kompaktan i bogat značajkamaZa elegantan način bilježenja svih vaših pustolovina, kompaktan fotoaparat sa zumom COOLPIX S9400 prikladan je za putovanja, sportske događaje, glazbene koncerte i još mnogo toga. Iznimno tanak, s vrhunskim zumom, odličan za velika događanja i prirodne, nenamještene trenutke, S9400 ima objektiv NIKKOR s 18x zumom koji može uhvatiti baš sve, a tu je i dojmljiv OLED monitor od 7,5 cm (3,0 in.), optičko smanjenje vibracija kod pomaka objektiva i snimanje videozapisa pune HD razlučivosti.

Za buduće filmske redatelje S9400 ima nekoliko fantastičnih značajki za snimanje, uključujući mogućnost prekidanja i zatim nastavljanja za vrijeme snimanja, te na kraju stvaranje jedne datoteke s videozapisima, za glatku, neprekinutu reprodukciju. Optički zum s automatskim fokusiranjem može se upotrebljavati tijekom snimanja videozapisa, a možete snimati i u formatu iFrame. Za pregled videozapisa na velikom zaslonu jednostavno spojite fotoaparat izravno na HDTV pomoću ugrađenog HDMI priključka.

COOLPIX S9400 dolazi u četiri boje: srebrnoj, crnoj, crvenoj i bijeloj.**

* Zahtijeva instalaciju Nikonove aplikacije ‘Alat za bežični mobilni prilagodnik’ (kompatibilne s operativnim sustavima iOS i Android™) na vaš pametni uređaj. Android, Google, Google Play, YouTube i ostali znakovi zaštitni su znakovi tvrtke Google Inc.

**Dostupnost proizvoda može se razlikovati ovisno o zemlji.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati