Nova fotoaparata: Canon PowerShot SX280 HS in PowerShot SX270 HS

Nova fotoaparata: Canon PowerShot SX280 HS in PowerShot SX270 HS

Canon je predstavil nova zmogljiva modela PowerShot SX – kompaktna in vsestranska PowerShot SX280 HS in PowerShot SX270 HS. Zaradi popolnoma novega Canonovega slikovnega procesorja DIGIC 6 in 20-kratnega optičnega zooma sta idealna sopotnika na potovanjih za beleženje panoramskih posnetkov pokrajine ter družinskih počitnic z osupljivimi podrobnostmi in v videu Full HD 60p.

Sporočilo za javnost

Snemanje in deljenje visokokakovostnih posnetkov na potovanju je poenostavljeno z vgrajeno funkcijo Wi-Fi v modelu PowerShot SX280 HS, ki omogoča povezovanje s tablicami, računalniki in pametnimi telefoni.

Neverjetno zmogljiv DIGIC 6
Srce obeh modelov predstavlja Canonov slikovni procesor naslednje generacije DIGIC 6, ki omogoča zajem izvrstnih slik v še tako zahtevnih svetlobnih pogojih, poleg tega pa tudi realistične gladke filme Full HD s hitrostjo 60 slik/s. Bodisi na zabavi bodisi v soju lune, DIGIC 6 zagotavlja slike z malo šuma in idealno osvetlitvijo, z do 30 odstotkov več zajetimi podrobnostmi kot pri prejšnjih modelih, brez potrebe po uporabi bliskavice ali stojala.

Sistem HS združuje procesor DIGIC 6 in visoko občutljivo tipalo CMOS z 12,1 milijona točkami ter zagotavlja izjemne slike pri šibki svetlobi, z minimalno zameglitvijo in šumom ter s velikim dinamičnim razponom. To je idealno za zajem podrobnosti v sencah med počitniškimi sončnimi zahodi. Z uporabo procesorja DIGIC 6 in sistema HS je uporabnikom na voljo neverjetna občutljivost ISO do 6400, rezultati pa so prav tako izvrstni.

Z uporabo procesorja DIGIC 6 so filmi posneti v formatu MP4, ki ga je mogoče predvajati na različnih prenosnih napravah. Posnetke lahko tako hitro delimo z družino in prijatelji, brez potrebe po dolgotrajnem konvertiranju datotek.

Približajte se akciji s super povečavo
PowerShot SX280 HS in PowerShot SX270 HS sta idealna za vsak dragocen družinski ali počitniški trenutek, saj ponujata 25 mm širokokotni objektiv z 20-kratno povečavo in 4-stopenjskim optičnim stabilizatorjem slike. Tehnologija ZoomPlus digitalno razširi domet zooma na 40-krat, ohrani ostre in podrobne posnetke visokokakovostne ločljivosti, uporabnikom pa omogoča, da se še bolj približajo dogajanju z varne razdalje.

Beležite sled vaših potovanj; enostavno deljenje
PowerShot SX280 HS s funkcijo Wi-Fi omogoča deljenje najljubših spominov s prijatelji in družino prek družabnih omrežij, povezanih naprav ali interneta za varno spletno shranjevanje.

Idealna za popotnike, ki želijo spremljati potek poti ali si zapomniti natančno lokacijo popolnega posnetka, je v PowerShot SX280 HS vgrajena funkcija GPS , ki samodejno označi sliko ali film z lokalnim časom in lokacijo. Vgrajena funkcija GPS logger beleži položaj fotoaparata v rednih intervalih, funkcija A-GPS pa prek Wi-Fija hitro pridobi dodatne podatke za Assissted GPS, ki občutno skrajša čas pridobivanja satelitskega signala.

Preklopite med fotografiranjem na film Full HD
Uporabniki lahko hitro preidejo s fotografiranja na snemanje filmov v kakovosti Full HD (1920 x 1080P) s stereo zvokom. Napredno snemanje 60p omogoča novo raven filmskega ustvarjanja z možnostjo snemanja hitrih akcijskih posnetkov z izboljšano gladkostjo celotnega prizora. Tehnologija obdelave filma Fine Detail (30 slik/s) ponuja neverjetne podrobnosti, medtem ko DIGIC 6 ponuja izboljšano obdelavo šuma v filmih polne visoke ločljivosti Full HD (30 slik/s).
Velika 20-kratna optična povečava je lahko uporabljena tudi med snemanjem. Filmi, posneti med gibanjem, so ostri in brez zameglitev, zahvaljujoč najnovejši različici stabilizacije Intelligent IS, ki prinaša tudi izboljšan način Dynamic IS. Ta uporablja petosni stabilizator slike, ki odpravlja dodatne tipe tresljajev fotoaparata, tudi vrtilne in vzporedne premike, kar je tipičen pojav pri snemanju med hojo.

Bodisi na družinskih počitnicah bodisi na potovanju svojega življenja, popotniki lahko kadre sestavljajo in jih pregledujejo na svetlem 7,5 cm zaslonu PureColor II G LCD z ločljivostjo 461.000 točk. Plast kaljenega stekla daje dodatno trdnost in zaščito, tehnologija Quick Bright pa zagotavlja uporabo tudi pri močni sončni svetlobi.

Ustvarjalnost na vsakem koraku
PowerShot SX280 HS in PowerShot SX270 HS omogočata brezskrbno slikanje, saj Canonova priznana tehnologija Smart Auto prepozna 58 različnih prizorov in izbere najbolj primerne nastavitve za najboljši možni rezultat.
Poleg kombinacije ustvarjalne prilagodljivosti in visoke kakovosti slik PowerShot SX280 HS in PowerShot SX270 HS prinašata nov snemalni način Hybrid Auto, ki posname štiri sekunde videa 720p pred vsakim posnetkom, nato pa uporabi funkcijo Smart Auto za določanje najboljših nastavitev. Na koncu dneva so 4-sekundni odlomki združeni v »zakulisje« vseh posnetkov tistega dne. Fotografijam je mogoče dodati enega od sedmih ustvarjalnih filtrov, vključno z učinkom ribjega očesa in miniature.

Bolj ambicioznim in izkušenim fotografom ali tistim, ki želijo razvijati svoje fotografske veščine, je na voljo popolnoma ročno upravljanje fotoaparata. Z uporabo naprednejših načinov, kot sta Tv in Av za nadzor hitrosti zaklopa in zaslonke, ali popolnoma ročnega načina lahko uporabniki raziskujejo svojo ustvarjalnost in poglobijo svoje znanje s tema dvema zmogljivima kompaktnima fotoaparatoma.

PowerShot SX280 HS – ključne lastnosti:
• 20-kratni zoom, 25 mm objektiv
• Sistem HS: CMOS z 12,1 milijona točk, DIGIC 6
• Intelligent IS, Enhanced Dynamic IS
• Wi-Fi
• Full HD (60 slik/s)
• 7,5 cm zaslon PureColor II G LCD
• GPS s funkcijo A-GPS
• Hybrid Auto; Smart Auto
• Ročni način, Av in Tv
• Hitro zaporedno slikanje
• Dodatno vodotesno ohišje

PowerShot SX270 HS – ključne lastnosti:
• 20-kratni zoom, širokokotni 25 mm objektiv
• Sistem HS: CMOS z 12,1 milijona točk, DIGIC 6
• Intelligent IS, Enhanced Dynamic IS
• Full HD (60 slik/s)
• 7,5 cm zaslon PureColor II G LCD
• Hybrid Auto; Smart Auto
• Ročni način, Av in Tv
• Hitro zaporedno slikanje
• Dodatno vodotesno ohišje.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati