Spomladanske novosti na portalu Slo-Foto.net

Spomladanske novosti na portalu Slo-Foto.net

Čeprav prave pomladi še ni moč občutiti, smo na portalu Slo-Foto.net pripravili nekaj spomladanskih novosti, ki bodo popestrile dogajanje na strani in izven nje.

 

Fotografske delavnice

Slo-Foto.net vam kot promotor delavnic v sodelovanju s Photo S&S predstavlja fotografske delavnice, ki se bodo odvijale pod mentorstvom Izidorja Gašperlina in Jureta Kravanje.

Napredna pokrajinska fotografija - 20.4.2013


Povezava do delavnice: https://www.slo-foto.net/delavnice/2013/Teren-April


Toskana - 17.5. - 19.5.2013


Povezava do delavnice: https://www.slo-foto.net/delavnice/2013/Toskana


Severna Španija - 28.5. - 5.6.2013


Povezava do delavnice: https://www.slo-foto.net/delavnice/2013/SevernaSpanija


Provansa - 27.6. - 1.7.2013


Povezava do delavnice: https://www.slo-foto.net/delavnice/2013/Provansa

 

Komentar tedna

Fotografa Izidor Gašperlin in Jure Kravanja bosta vsak teden naključno izbrano fotografijo, ki je prispela v našo galerijo, strokovno ocenila. Novost bo koristna vsakemu fotografu, ki želi dobiti strokovni mnenje in predloge, kako še dodatno izboljšati svoje fotografsko znanje. Primer komentarja si lahko preberete tukaj.

 

Mesečni izziv

Za dodatno popestritev dejavnosti v galeriji, smo se na portalu Slo-Foto.net odločili, da vsak mesec spodbudimo fotografe tako da v roke vzamejo svoj fotoaparat in se podajo posneti fotografijo na določeno temo. Zmagovalna fotografija bo deležna tudi strokovnega komentarja, ki ga bosta podala fotografa Izidor Gašperlin ali Jure Kravanja. Trenutna razpisana tema je Voda.

 

Prihajajoče novosti

Poglej zgoraj naštetega, pa boste v prihodnje na portalu Slo-Foto.net v sodelovanju s Photo S&S deležni tudi nekaterih drugih dobrot:

 • mesečni natečaji s strokovnim komentarjem zmagovalne fotografije
 • tedenski komentar naključno izbranih fotografij uporabnikov Slo-Foto.net
 • organizacija fotografskih dogodkov:
  • spletne delavnice
  • predavanja in tečaji
  • delavnice na terenu
  • fototečaji in izleti v tujini

 

Povabilo

Tako vas lahko že povabimo na prvo terensko delavnico, ki bo v soboto, 20.4. (več na povezavi: https://www.slo-foto.net/dogodki/85/fotografska-delavnica-napredna-pokrajinska-fotografija-2042013). Vabljeni tudi, da se pridružite na katerem od fototečajev v tujini (https://www.slo-foto.net/delavnice). Takoj po prvomajskih praznikih pa bomo organizirali "spoznavno" srečanje slo-foto.net, na katerem bosta imela Jure in Izidor tudi predavanje z naslovom "Kako do dobre fotografije?". O točnem datumu in lokaciji vas bomo obvestili po 20.aprilu.
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati