Nov objektiv: Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Nov objektiv: Canon EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM

Canon je svojemu naboru objektivov EF-M dodal novi EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM. Namenjen je Canonovemu sistemskemu fotoaparatu EOS M, gre pa za ultra širokokoten objektiv EF z optičnim stabilizatorjem slike.

Sporočilo za javnost

Ponuja vsestransko širokokotno povečavo, vrhunsko optiko in nov sistem zlaganja, zato je EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM idealen dodatek za uporabnike EOS-a M, ki želijo slikati pokrajine in arhitekturo.

Slikajte mesto, slikajte svet

Objektiv je zasnovan za širjenje ustvarjalnih možnosti in motivov, za kar skrbi izredno širokokotna goriščnica 11-22 mm. Ta uporabnikom omogoča, da v kompozicijo vključijo okolico, pri tem pa ohranijo bližino subjekta, kar je idealno za ustvarjanje vzdušja v vsakem posnetku.

Vrhunska optika omogoča neverjetne rezultate

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM je narejen z najnovejšo optično tehnologijo in ponuja izvrstno stopnjo podrobnosti in kakovosti. Narejen je na temelju Canonovih kakovostnih standardov za profesionalno opremo, zato ima objektiv premaze Super Spectra Coatings, ki zmanjšujejo odseve in dvojno sliko. Canonov optični stabilizator zagotavlja jasne in ostre posnetke s kompenziranjem tresenja aparata. Za tri stopnje nižja hitrost zaklopa omogoča zajem kakovostnih slik tudi v pogojih, ko je svetlobe manj.

Snemanje filmov Full HD brez tresljajev je enostavno z uporabo naprednega načina Dynamic IS, ki preprečuje učinek večjih tresljajev, ki nastopijo, ko se video snema v gibanju. Canonov skoraj neslišni pogon STM zagotavlja, da je med snemanjem filmov ostrenje neslišno, tako da gledalci lahko uživajo v kristalno čistem zvoku, ki dopolnjuje vizualno kakovost posnetka.

Oblikovan za zmogljivost in s stilom

Zelo kompakten in lahek objektiv je oblikovan tako, da ne zavzame veliko prostora in ga je mogoče vedno nositi s seboj. Nov sistem zlaganja – prvi takšen pri objektivih EF –, zaklenjen s stikalom, uporabnikom omogoča, da objektiv zložijo, ko ni v uporabi. Zato je ohišje tanko in kompaktno, skrajšano za 13 mm. Integriran obroč za stalno ročno ostrenje ponuja možnost natančnih nastavitev ostrine.

Stilsko oblikovan objektiv EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM dopolnjuje eleganco EOS-a M, ima kovinsko ohišje grafitno srebrne barve, nazobčana obroča za ostrenje in povečavo pa sta udobna in enostavna za uporabo.

EF-M 11-22mm f/4-5.6 IS STM – ključne lastnosti:

- ultra širokokoten objektiv 11-22mm EF-M
- kompaktna in zložljiva zasnova
- gladko in tiho ostrenje STM med snemanjem filmov
- Dynamic IS za filme brez tresljajev
- 3-stopenjska optična stabilizacija slike
- visoka kakovost slike
- minimalna razdalja ostrenja 0,15 mm
- obroč za ročno ostrenje

Komentarji
Uroš Miklavčič (@Ulrich) 17. junij 2013 15:41
Ampak tole pa zgleda čist sexy.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati