Prenovljen sistem zasebnih sporočil

Prenovljen sistem zasebnih sporočil

Sistem zasebnih sporočil je na portalu prisoten že od samega začetka in je med uporabniki nepogrešljivo komunikacijsko orodje. In ker smo želeli še dodatno izboljšati uporabniško izkušnjo, smo vam pripravili vrsto novosti, ki vam jih predstavljamo v nadaljevanju novice.

SKUPINSKI KLEPET

Ena izmed najpomembnejših novosti je Skupinski klepet. Izmenjava zasebnih sporočil je bila do sedaj možna le med dvema uporabnikoma. Po novem pa lahko v zasebnih sporočilih sodeluje tudi več uporabnikov hkrati.


POGOVOR V ŽIVO (BREZ OSVEŽEVANJA)

Ko vam sogovornik pošlje sporočilo, vam za to ni več potrebno osvežiti strani, saj se le ta samodejno prikaže v vašem klepetu. Prav tako deluje tudi pošiljanja samega sporočila. Zamudnost čakanja na osveževanje strani sedaj ne bo več potrebna.


SAMODEJNO OBLIKOVANJE BESEDILA

Dodaten predogled napisanega teksta ni več potreben, saj vam okno v katerega pišete sporočilo, pripravi tekst v takšni obliki, kot ga bo dobil vaš sogovornik. V njem lahko po novem hitro dodate tudi Youtube video ali fotografijo.


PREGLED NAD KLEPETI

Na levi strani boste lahko pregledovali vse aktivne klepete. Poleg boste zasledili tudi neprebrana sporočila, druge udeležence klepeta in povzetek zadnjega sporočila.


PRISOTNOST SOGOVORNIKOV

Hitro boset lahko videli ali so vaši sogovorniki prisotni. V primeru njihove prisotnosti, bo poleg prikazne sličice vidna zelena pika.
Opomba: novost ne velja za uporabnike s skritim statusom prisotnosti


ARHIVIRANJE SPOROČIL

V kolikor se bo v vašem nabiralniku nabrala večja količina klepetov, ki niso več aktivni in jih zaradi boljše preglednosti ne želite več hraniti v mapi Prejeto, jih lahko preprosto arhivirate. Vsa sporočila bodo tako še vedno shranjena in vidna v mapi Arhiv. Ko pa boste dobili novo ali napisali sporočilo istim sogovornikom, pa se bo klepet iz mape Arhiv avtomatsko premaknil v mapo Prejeto.


ZAPUSTI POGOVOR

Če ne boste več želeli sodelovati v klepetu, ga lahko enostavno zapustite preko povezave Dejanja > Zapusti pogovor in prepustili ostalim sogovornikom, da sami nadaljujejo klepetanje.
Opomba: v tem primeru se vaša sporočila ne bodo izbrisala


STE NAŠLI NAPAKO?

Zaradi same težavnosti programiranja tako velikih sistemov, se zavedamo, da le-ta lahko vsebujejo hrošče, ki smo jih mi spregledali. Zato naprošamo vse uporabnike, ki bodo zasledili napake ali morda imeli kakšne predloge, da nam to sporočite.


V ekipi Slo-Foto.net upamo, da boste s prenovljenim sistemom zasebnih sporočil zadovoljni in vam bo olajšal komunikacijo z ostalimi fotografi.

Sorodne novice
Komentarji
Uroš Miklavčič (@Ulrich)   28. Jul 2013 13:54
Zelo, zelo všečna stvar. Thumbs up!
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.