229,00€
Nov fotoaparat: Nikon COOLPIX S6600

Nov fotoaparat: Nikon COOLPIX S6600

Novi Nikon COOLPIX S6600 s kotno-premičnim zaslonom LCD omogoča drugačen pogled, saj zagotavlja ustvarjanje kompozicij in zajemanje posnetkov pri visokih in nizkih kotih fotografiranja. Tudi pri zajemanju avtoportretov je iskanje prave kompozicije preprostejše, poleg tega pa lahko s funkcijo nadzora gibanja motivov zajemamo fotografije in video posnetke ter upravljamo zoom kar z roko.

Sporočilo za javnost

COOLPIX S6600 omogoča zajemanje popolnih portretov in združuje več funkcij, ki zagotavljajo izjemno kakovost posnetkov v vseh pogojih. Slikovno tipalo CMOS s 16 milijoni slikovnih točk in osvetlitvijo od zadaj skupaj z objektivom z 12-kratnim optičnim zoomom omogoča živahne fotografije in videoposnetke tako pri močni dnevni svetlobi, kot tudi v nočnih, slabo osvetljenih pogojih. HD videoposnetki v polni ločljivosti s stereo zvokom in optičnim zoomom podpirajo še več ustvarjalnih možnosti. Prek povezave Wi-Fi lahko posnetke takoj delimo s svetom.

Z izbiro nastavitve hitrih učinkov lahko že takoj, ko zajamemo posnetek, s preprostim dotikom gumba posnetku dodamo poseben učinek, s čimer lahko svoji ustvarjalnosti pustimo prosto pot pred takojšnjim prenosom na splet. V fotoaparatu je na voljo 30 različnih učinkov in 18 scenskih načinov, kar pomeni nešteto različnih možnosti. Fotoaparat COOLPIX S6600 omogoča tudi preprost način zajema panoramskega posnetka. Funkcija zmanjšanja posledic tresljajev (VR) nam pomaga do ostrih in nestresenih fotografij in video posnetkov.

Fotoaparat COOLPIX S6600 bo na voljo v črni, rdeči, vijolični in beli barvi od 22. avgusta po priporočeni ceni 229 evrov.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati