Toshiba Camileo X-Sports

Toshiba Camileo X-Sports

Toshiba Europe GmbH je danes predstavila športno kamero Camileo X-Sports z 5.08cm (2.0”) vgrajenim LCD zaslonom. Oblikovana za snemanje trenutkov polnih akcije, pomeni idealno rešitev za raznovrstne uporabnike – od tistih, ki bi radi ujeli svoj najljubši koncert, družine, ki ustvarja počitniški video, ki bi ga rada delila, vse do športnih in adrenalinskih navdušencev.

Sporočilo za javnost

Zaščita pred vodo, snegom in udarci
Camileo X-Sports je na voljo v vzdržljivem vodotesnem ohišju do 60m globine , ne glede na to, ali uporabnik kolesari, plava, smuča ali deska na snegu, bo s kamero z lahkoto upravljal – ne da bi ga skrbelo, da bi jo voda poškodovala. Brez vodotesnega ohišja, je kamera Camileo X-Sports odporna na padce z do 1.5 metra, tako da ne ovira uporabnikov, ki uživajo v športnih dejavnostih, pri katerih lahko kamera pade.

Prostoročni daljinski upravljalnik
Z daljinskim upravljalnikom, ki je oblikovan za zapestje, se lahko uporabniki pšrepustijo akciji, ne da bi jih oviralo držanje kamere ali gledanje stran s smučarske proge, mahanje ali prepad. LED prikazovalnik daljinskega upravljalnika kaže status kamere Camileo X-Sports preko serije enostavnih svetlobnih kombinacij, in uporabnikom omogoča hipno preklapljanje med foto in video načinom. Vodotesna do globine 3 metrov, odporna na padce z 1.5m s trajanjem baterije do 5 ur, je ta vzdržljiv in priročen daljinski upravljalnik vedno pri roki in pripravljen na akcijo.

Širok nabor priročnih nastavkov za pritrditev
Camileo X-Sports je akcijska kamera za dostopno ceno z dodano vrednostjo. Opremljena je z več nastavki, in uporabnikom omogoča, da lahko kamero Camileo X-Sports pritrdijo na drugo opremo. S ploščato priponko in lepilnimi nastavki, jo je možno pripeti na čelado ali jadralno desko za idealen posnetek med deskanjem na snegu, kolesarjenjem ali surfanjem. Možno pa jo je priviti tud neposredno zadaj ali ob stran kolesa za tekoče snemanje, z nastavkom za kolesa. Kamero Camileo X-Sports, ki je odporna na padce je možno uporabiti na nastavku za trinožnik brez vodotesnega ohišja, za dodatno fleksibilnost in skoraj profesionalne rezultate. Na voljo je možnost dodatnih nastavkov za pritrditev, vključno s trakom za pritrditev na prsi ali glavo.

Brezžično nalaganje fotografij in videov
Camileo X-Sports omogoča Wi-Fi® in ko jo uporabljamo s Toshibino aplikacijo ‘Wi-Fi Connect’, uporabnikom omogoča upravljanje s kamero s svojega pametnega telefona ali tablice . Poleg tega, da omogoča uporabo naprave kot iskalo, zato da najdemo najboljši kot, omogoča aplikacija tudi možnost približevanja na in oddaljevanja s predmetov, predvajanje vsebin in urejanje nastavitev za povečano fleksibilnost. Ta aplikacija nudi tudi hiter in enostaven dostop za deljenje akcijskih videov in fotografij s prijatelji na družbenih omrežjih – vključno s Facebookom in kanalom YouTube®.
Posname vsako podrobnost akcije
Kamera Camileo X-Sports ima ultraširokokotni objektiv, s katerim lahko ujame celo sliko in s Full HD 1080p ločljivostjo do 60 slik na sekundo in visoko zmogljivim 12MP CMOS senzorjem, je vsaka podrobnost, ki jo gledamo na 5.08cm (2.0”) vgrajenem LCD zaslonu ostra. Uporabniki lahko izbirajo med fotografiranjem, snemanjem ali obojem hkrati – fotografije je možno snemati neprekinjeno, pospešeno ali v nastavljenih časovnih intervalih, medtem ko je akcijske prizore možno posneti kot ponavljajoči se video.

Elektronska stabilizacija slike pomaga pri stabiliziranju slike v gibanju, medtem ko bo lahko privlačna, a vzdržljiva oblika kos vsakršni preizkušnji. Z micro-SD, mini-HDMI in micro-USB, lahko uporabniki gledajo in prenašajo shranjeno vsebino, kot tudi delijo na večjem zaslonu s povezavo na HD TV.

Camileo X-Sports akcijska kamera bo v Evropi na voljo v zadnjem četrtletju letošnjega leta.

Toshiba Camileo X-Sports akcijska kamera:
• Full HD ločljivost do 1920 x 1080p (60fps)
• 12MP CMOS senzor
• 5.08cm (2.0”) vgrajen LCD zaslon
• 10x digitalni zoom
• Ultraširokokotni objektiv
• Elektronska stabilizacija slike
• Povezljivost: Micro-USB in Mini-HDMI®
• Micro-SDTM / SDHCTM/ SDXCTM reža za kartico do 64GB
• WiFi 802.11 b/g/n povezljivost preko aplikacije ‘WiFi Connect’
• Dodatne funkcije: Photo burst, time lapse, istočasno snemanje videa in fotografij, neprekinjeno fotografiranje, narobe obrnjeno, spot meter, ponavljajoči se video, self time, datum
• Dimenzije: 73 x 49.5 x 29.5mm
• Teža: 94g (baterija je vključena)
• Barva: črna
• Priloženi dodatki:
- Vodotesno ohišje (do 60 m globine), zapestni tra z daljinskim upravljalnikom, ploščata priponka, lepilni nastavek, ukrivljen lepilni nastavek, stranski nastavek, nastavek za kolo, nastavek za čelado, nastavek za surf, trinožni nastavek
• Možnost ostalih dodatkov:
- Dolga priponka, trak za pritrditev na glavo, trak za pritrditev na prsi

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati