Fotografski natečaj: Poslikaj Nikonov dan fotografije

Fotografski natečaj: Poslikaj Nikonov dan fotografije

K sodelovanju na fotografskem natečaju vabimo vse udeležence letošnjega Nikonovega dneva fotografije, ki bo potekal 30. novembra 2013. Za vas smo pripravili številne zanimive scene, nastop modelov in plesalcev, zato smo prepričani, da je bilo zanimivih motivov več kot dovolj. Vse kar morate narediti je, da naredite izbor fotografij in poskušate s katero od njih osvojiti eno od privlačnih nagrad.

Nikonov dan fotografije, zdaj že tradicionalni največji fotografski dogodek v Sloveniji, bo tudi letos poleg tujih in domačih fotografskih predavanj in delavnic postregel z vročim vintage in pin up modnim fotografskim kotičkom s samostojnim in vodenim fotografiranjem. Pin up show room nas bo scenografsko popeljal v čudovita 50 in 60-ta leta, razstava za naslovom Najlepše godine SFRJ pa bo pobožala čustva vseh jugo nostalgikov. Oder bo rezerviran za pevsko-plesno zvezdo dogodka Nikono, ki bo obiskovalce navduševala s strastjo in energijo znanih pevskih div.

Dogodek, ki bo potekal v soboto, 30. novembra 2013 od 10.00 do 19.00 v prostorih Viba filma v Ljubljani, je brezplačen.

Organizator natečaja bo v okviru natečaja nagradil tri najboljše fotografije:

  • 1. mesto: Mobilni telefon Intex Aqua i7 + brezplačno 1 leto PRO članstva na portalu Slo-Foto.net. Več o glavni nagradi na www.intexmobile.si
  • 2. mesto: Fotografski priročnik Arne Hodalič + USB Ključ Nikon D4 + brezplačno 1 leto PRO članstva na portalu Slo-Foto.net.
  • 3. mesto: USB Ključ Nikon D4 + Nikonova kapa + brezplačno 1 leto PRO članstva na portalu Slo-Foto.net.

Povezava do natečaja: https://www.slo-foto.net/natecaj/2013/nikonov-dan-fotografije

Več informacij o dogodku: http://www.nikonsvet.si/nikonov-dan-fotografije-2013/

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati