Nov fotoaparat: Canon PowerShot N100

Nov fotoaparat: Canon PowerShot N100

Canon je predstavil PowerShot N100 – nov koncept fotoaparata z inovativnimi tehnologijami, ki vaše slike in filme spremenijo v nepozabne zgodbe. PowerShot N100 je Canonov prvi kompaktni fotoaparat s prednjo in hrbtno kamero, ki omogoča istočasni zajem izraza na vašem obrazu med slikanjem ter vam pomaga povedati dve plati iste zgodbe. Fotoaparat premore optične tehnologije, podobne tistim v priznani seriji PowerShot S, ki zagotavljajo posnetke izvrstne kakovosti.

Sporočilo za javnost

Dvojni zajem
Z možnostjo zajema dogajanja pred in za fotoaparatom ponuja PowerShot N100 funkcijo Dual Capture (dvojni zajem) za snemanje slik ali filmov s hrbtno kamero Story Camera. PowerShot N100 posname izraz na vašem obrazu med fotografiranjem, bodisi kot film bodisi kot sliko, in ga združi s prizorom, ki ste ga posneli. Idealno takrat, ko je vaš odziv prav tako pomemben kot fotografirani trenutek, na primer med opazovanjem prvih otroških korakov.

Fotografije bodo vedno izjemne s Canonovo tehnologijo Smart Auto, ki samodejno izbere najboljše nastavitve za zajem 58 različnih prizorov, od sončnih zahodov do nasmejanih dojenčkov. S tehnologijo Hybrid Auto nikoli ne boste zamudili pomembnega trenutka, saj posname štiri sekunde videa, preden pritisnete na sprožilec in slikate. PowerShot N100 to tehnologijo združuje tudi s funkcijo Dual Capture in samodejno posname vaš izraz za fotoaparatom dve sekundi pred zajemom slike in po njem. Ob koncu dneva so posnetki združeni v film ločljivosti 720p, ki prikaže ozadje vaše snemalne izkušnje.
Nov način Story Highlights je idealno orodje za pripovedovanje zgodb brez obdelave posnetkov. V tem načinu so vaši posnetki samodejno obdelani in združeni v spominski video album. Z edinstvenim algoritmom in zmogljivim procesorjem DIGIC 6 fotoaparat analizira slike in ustvari tematski ali časovni video album ali pa album s slikami obrazov, ki so registrirani v fotoaparatu. Izberite, uredite in podoživite dragocene spomine z gumbom za označevanje priljubljenih slik in videov, ki bodo vključeni v album.

Zgodbe, ki jih lahko delite
S PowerShotom N100 je zgodbe enostavneje deliti kot kdajkoli. Wi-Fi vam omogoča brezžično nalaganje zgodb v socialna omrežja . Povezovanje s pametnimi telefoni je enostavno, nastavljiv gumb Mobile Device Connect s podporo tehnologiji NFC omogoča hitro vzpostavitev povezave z aplikacijo Canon CameraWindow. Ta gumb omogoča tudi varnostno kopiranje v shrambe datotek v oblaku, kot sta Google Drive ali Flickr prek storitve CANON iMAGE GATEWAY. Z uporabo aplikacije CameraWindow lahko PowerShot N100 upravljate na daljavo prek zaslona pametnega telefona. Nadzirate lahko najpogostejše možnosti, kot so povečava, bliskavica, zaklop in samosprožilec. Idealno za priložnosti, ko želite biti na skupinski fotografiji ali ko želite biti malo bolj diskretni med slikanjem divjih živali.

Osupljiva kakovost slik, ki jih vaše zgodbe zaslužijo
Vaše zgodbe se bodo ohranile vse življenje, zahvaljujoč Canonovim prvovrstnim slikovnim tehnologijam. Zajemanje kakovostnih posnetkov pri šibki svetlobi je poenostavljeno s sistemom HS, napredno kombinacijo zmogljivega procesorja DIGIC 6 in 1/1,7-palčnega visoko občutljivega tipala CMOS z 12,1 milijona točkami. Objektiv PowerShota N100 omogoča zajem krajinskih posnetkov s 24 mm ultra širokokotnim objektivom, prav tako pa tudi približanje oddaljenih subjektov s 5-kratno optično povečavo. Hrbtna kamera ima 25 mm širokokotni objektiv, dovolj širok, da zajame dve osebi za fotoaparatom. Canonov optični stabilizator slike in tehnologija Intelligent IS zagotavljata ostre in jasne posnetke, zahvaljujoč izboljšanemu načinu Dynamic IS pa so tudi slike in videi, posneti v gibanju, jasni.

Ustvarjalnost na dosegu prstov
Izražanje ustvarjalnosti je z različnimi samodejnimi načini slikanja enostavno. Če je za posnetek pomembno ospredje, je mogoče z načinom Backgroung Defocus ustvariti majhno globinsko ostrino z zameglitvijo ozadja, podobno kot to zmorejo zrcalni fotoaparati. Creative Shot je edinstven slikovni način, ki ustvari šest različic istega prizora. Na voljo je 46 različnih ustvarjalnih učinkov, združenih v štiri kategorije – Monochrome, Retro, Special in Natural, ki jih izberete pred slikanjem. Vse nastavitve je mogoče spreminjati prek 7,5 cm dvižnega zaslona, občutljivega na dotik, ki omogoča slikanje z različnih zornih kotov.

PowerShot N100 – ključne lastnosti:
• Dvojni zajem s hrbtno kamero Story Camera
• Sistem HS za izvrstne rezultate pri šibki svetlobi
• Ultra širokokotni objektiv s 5-kratno povečavo in inteligentno stabilizacijo slike
• Preprosta izdelava albumov s funkcijo Story Highlights
• Wi-Fi s tehnologijo NFC
• Večji dvižni zaslon na dotik
• Način Hybrid Auto z dvojnim zajemom
• Ustvarjalni načini
 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.