Canon PowerShot SX600 HS in IXUS 265 HS

Canon PowerShot SX600 HS in IXUS 265 HS

Canon je  dopolnil ponudbo kompaktnih fotoaparatov z dvema superzoom modeloma – PowerShot SX600 HS in IXUS 265 HS. Idealna sta za nadebudne fotografe, ki se želijo približati dogajanju, oba namreč odlikujejo velika povečava, ustvarjalni slikovni načini in številne možnosti povezovanja, ki vam omogočajo enostavno zajemati in deliti dragocene trenutke. Spomine lahko tudi ovekovečite ali podarite, saj je tiskanje iz kompaktnih fotoaparatov in pametnih telefonov z dvema novima kompaktnima tiskalnikom SELPHY CP910 in SELPHY CP820 enostavnejše kot kdajkoli.

Približajte se s Canonovimi superzoomi

Približati oddaljeno dogajanje, bodisi otroke pri igri bodisi športni dogodek, je z mogočnim objektivom v elegantnem ohišju PowerShota SX600 HS in IXUS-a 265 HS enostavno. PowerShot SX600 HS omogoča slikanje širokokotnih panoramskih posnetkov in obsežnih prizorov, zahvaljujoč 25 mm ultra širokokotnemu objektivu, prav tako pa tudi približanje oddaljenih predmetov – brez kompromisov pri kakovosti slike. Za približanje akcije ima 18-kratno optično povečavo in visokokakovostno tehnologijo ZoomPlus s 36-kratno povečavo.

Če vam je videz pomemben toliko kot funkcionalnost, potem je eleganten IXUS 265 HS z 12-kratno optično povečavo in goriščnico 25-300 mm idealen spremljevalec.

Visoka kakovost slik

Canonove slikovne tehnologije v obeh fotoaparatih omogočajo zajemanje visokokakovostnih slik, ki vam jih bodo zavidali mnogi. Hitro zajemanje spontanih trenutkov omogoča napredni procesor Canon DIGIC 4+ z izjemno odzivnostjo. Za slikanje od zore do mraka poskrbi sistem HS, ki združuje procesor in visoko občutljivo tipalo CMOS s 16 milijoni točk.

Slikaj, poveži, deli

Posnetke lahko z obema fotoaparatoma delite na socialnih omrežjih ali varno shranite v oblak. Namenski gumb Mobile Device Connect vključi takojšnjo povezavo s pametnim telefonom, poleg tega podpora tehnologiji NFC omogoča še hitrejše povezovanje z napravami NFC[1]. Fotografije lahko delite v nekaj preprostih korakih.

Z novimi možnostmi povezovanja fotoaparatov lahko preskušate tudi upravljanje na daljavo, kar je idealno, če želite biti na posnetku s prijatelji ali na družinskih portretih. Nova možnost ponuja svobodo slikanja na razdalji do 5 metrov od fotoaparata z uporabo pametnega telefona ali tablice za upravljanje nastavitev fotoaparata. Na vaši napravi se prikažejo gumbi, s katerimi upravljate fotoaparat na daljavo, slikate in posnetke shranite.

Odkrivajte svojo ustvarjalnost

Dajte svojim posnetkom poseben čar s širokim izborom ustvarjalnih učinkov. Če ne veste, katerega uporabiti, bo aparat izbral namesto vas. Funkcija Creative Shot posname do šest različic prizora, vsako z edinstvenim ustvarjalnim učinkom. Na voljo so štiri tematike – Monochrome, Retro, Special in Natural –, ki prinašajo 46 ustvarjalnih učinkov. S funkcijo Hybrid Auto lahko podoživite trenutke med slikanji, saj posname štiri sekunde dogajanja pred napravljeno fotografijo. Na koncu dneva lahko fotografije in filmske odlomke združite v zgodbo.

Z vami kjerkoli – kompaktna žepna zasnova

S PowerShotom SX600 HS in ISUX-om 265 HS ne boste zamudili nobenega trenutka. Oba obvladata slikanje v vseh svetlobnih razmerah, s konsistentnimi rezultati. IXUS 265 HS je na voljo v kovinskem ohišju v štirih barvah (vijoličasti, rožnati, srebrni in črni), je dovolj majhen za v žep in vedno pri roki. Velik 7,5 cm zaslon LCD visoke ločljivosti (461.000 točk) ponuja udobno pregledovanje posnetkov. PowerShot SX600 HS ima 7,5 cm zaslon PureColor II G LCD, idealen za poletna potepanja, saj je dobro viden tudi pri sončni svetlobi.

SELPHY CP910 in SELPHY CP820 – natisnite svoje spomine

Ustvarite trajne spomine na posebne trenutke s tiskanjem fotografij na novih tiskalnikih SELPHY CP910 in SELPHY CP820. Povezljivost, ki jo ponuja SELPHY CP910 pomaga v trenutku oživiti fotografije. Slike lahko natisnete neposredno s pametnega telefona (prek naprav iOS in Android) ali izdelate osupljive fotografije visoke kakovosti iz vašega brezžičnega fotoaparata. Za še večjo prilagodljivost podpira AirPrint za tiskanje iz združljivih naprav Apple brez nameščanja dodatne programske opreme. Oba modela lahko tiskata tudi iz različnih pomnilniških kartic ali iz fotoaparatov in kamkorderjev, združljivih s tehnologijo PictBridge.

Oba tiskalnika fotografije, razglednice, vizitke ali nalepke izdelata v studijski kakovosti v manj kot eni minuti. Kompaktni napravi imata intuitivni uporabniški vmesnik in premičen 6,8 cm zaslon LCD za pregledovanje posnetkov. Izberete lahko tudi končno obdelavo, na voljo so svetleča in dve polsvetleči obdelavi, pri čemer ni treba zamenjati črnila ali papirja.

PowerShot SX600 HS – ključne lastnosti:

- Ultra širokokotni objektiv z 18-kratno optično povečavo in 36-kratno povečavo ZoomPlus
- Kompaktna, žepna zasnova kovinskega ohišja
- Sistem HS s 16 milijoni točk za čiste posnetke tudi pri šibki svetlobi
- Wi-Fi in NFC za povezovanje s pametnimi telefoni
- Inteligentna stabilizacija slike zagotavlja ostre slike in videe
- Creative Shot brez truda naredi 6 edinstvenih slik
- Način Smart Auto za enostavno slikanje
- Filmi Full HD z optično povečavo
- Na voljo v rdeči, srebrni in črni barvi

IXUS 265 HS – ključne lastnosti:

- Sistem HS s 16 milijoni točk za jasne posnetke tudi pri šibki svetlobi
- Ultra širokokotni objektiv z 12-kratno povečavo in 24-kratno povečavo ZoomPlus
- Elegantno in ultra kompaktno kovinsko ohišje
- Wi-Fi in NFC za povezovanje s pametnimi telefoni
- Inteligentna stabilizacija slike zagotavlja ostre slike in videe
- Creative Shot brez truda naredi 6 edinstvenih slik
- Način Smart Auto za enostavno slikanje
- Filmi Full HD z optično povečavo
- Na voljo v vijoličasti, rožnati, srebrni in črni barvi

SELPHY CP820 – ključne lastnosti:

- Kompaktna in enostavna naprava za vso družino
- Tisk s pomnilniških kartic, fotoaparatov in USB-ključkov
- Obstojni odtisi studijske kakovosti v manj kot eni minuti
- Izbira končne obdelave standardnega foto papirja
- Fiksen strošek izpisa
- Enostaven ogled vsebin na premičnem zaslonu
- Razširjene možnosti izdelave fotografije za osebne dokumente
- Različne velikosti izpisov
- Samodejna optimizacija slik

SELPHY CP910 – ključne lastnosti:

- Kompaktno in enostavno tiskanje fotografij prek Wi-Fi
- Tiskanje iz pametnih telefonov s podporo tehnologiji AirPrint
- Hitro tiskanje slik studijske kakovosti z izborom končne obdelave
- Enostavna uporaba z navodili na zaslonu
- Tiskanje iz pomnilniških kartic in USB-ključkov
- Fiksen strošek izpisa
- Enostaven ogled vsebin na premičnem zaslonu
- Razširjene možnosti izdelave fotografije za osebne dokumente
- Samodejna optimizacija slik

 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati