Novost na portalu: Najem fotografa

Novost na portalu: Najem fotografa

Iskanje pravega fotografa za vašo poroko, zabavo, ali pa vaš podjetniški izdelek je lahko zelo naporno. Zaradi tega smo se na portalu Slo-Foto.net odločili, da vam ponudimo možnost, kjer boste lahko na enem mestu primerjali in morebiti izbrali enega izmed ponudnikov fotografskih storitev.

Kako deluje?

V iskalniku zberite kakšen dogodke pripravljate in koliko ste zanj pripravljeni odšteti. Prikazali se vam bodo vsi fotografi, ki opravljajo izbrane storitve v vašem cenovnem razredu. Ko boste našli primernega fotografa, mu pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca. Ta vam odgovoril preko sistema sporočil (za registrirane uporabnike) ali na vaš elektronski naslov.

Za fotografe

Če ste fotograf in bi želeli ponuditi vaše storitve, lahko to naredite brezplačno. Po uspešni registraciji na portalu Slo-Foto.net, morate izpolniti prijavni obrazec, si urediti profil, naložiti vaše referenčne fotografije in počakati, da vas kontaktira prva stranka. Z razliko od navadnih članov, ki lahko naložijo do 8 referenčnih fotografij, jih lahko uporabniki PRO storitev naložijo do 36. Prav tako se njihov profil vedno prikaže na vrhu iskanja.

Povezava: https://www.slo-foto.net/najem-fotografa

Slo-Foto.net vam želi obilo uspeha pri iskanju fotografa oziroma pri ponujanju fotografskih storitev.

Komentarji
Uroš Miklavčič (@Ulrich) 11. februar 2014 21:34
Kapo dol.
Matic Zalaznik (@LazyBones) 11. februar 2014 21:48
:clap:
Jernej Lasič (@Sviri) 11. februar 2014 22:04
Lens cap dol
iztok (@izo) 13. februar 2014 16:54
prava smer.
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati